- 3,349
- 2,253
- 113
Reis yarına böyle 50 oranlik kupon cikarmi holinin 1k freebeti basayımBugun pek mac yok nba sadece bu kupon kafama yattı yarin erken başlıyor nba yarin çok daha iyi kuponlar yapariz
Reis yarına böyle 50 oranlik kupon cikarmi holinin 1k freebeti basayımBugun pek mac yok nba sadece bu kupon kafama yattı yarin erken başlıyor nba yarin çok daha iyi kuponlar yapariz
20lira bas fazlası zarar buna aq adamın son 5 maçını topla bu kadar 3 lük atmamışUfaktan deneyelim ozaman
Aynen güzel secimler gelme olasılığı yüksek yarın çok dhaa iyi maclar var bugünlük bu kuponlan idare edelim isteUfaktan deneyelim ozaman
Bı o kadar da yerin altındayız dostNasıl boyle kanıya vardın
Kim atmamış 3 luk puaha20lira bas fazlası zarar buna aq adamın son 5 maçını topla bu kadar 3 lük atmamış
Geçen beni yaktı bu hıyar ağası hayatta oynamam bu aldamayaGünün fixed maçı dilediğiniz gibi Gönül rahatlığıyla oynayablirsinizEkli dosyayı görüntüle 907909
Knk santi 5 tane 3 lük sokar demiş 5 maçını topla gene okadar 3 lük çıkmıyorKim atmamış 3 luk puaha
İstatistik herşey değil, bugün bu adamın gunuAga adamın son 5 maçını topla okadar üçlüğü yok
Aga vahiy diycem çarpılcam argümanın ne merak ettim 😁İstatistik herşey değil, bugün bu adamın gunu
Cok iyi ribaund alıyor nadiren 5 tane 3 luk attığı da oluyor da çok zorKnk santi 5 tane 3 lük sokar demiş
Kardeşim vucevic de beni yaktı ertesi gece eli sikinde 3 tane soktu ne yapalım yaniGeçen beni yaktı bu hıyar ağası hayatta oynamam bu aldamaya
@Erhan2121 cayır cayır yarınReis yarına böyle 50 oranlik kupon cikarmi holinin 1k freebeti basayım
6 attigida vardır kankaCok iyi ribaund alıyor nadiren 5 tane 3 luk attığı da oluyor da çok zor
Yarin nba de çok mac var ben yarina 50 oranlik kupon çıkarıp paylasacam zaten dost bekleyin yarini bugün maç yok adam akilli bültendeReis yarına böyle 50 oranlik kupon cikarmi holinin 1k freebeti basayım
Gecenlerdee 6 atmıştı izlemiştim o maçı6 attigida vardır kanka
Yarın konuyu hortlatin burda buluşalum@Erhan2121 cayır cayır yarın
Ben kinciyim kardeşim Allah çarşısını Pazar etsinKardeşim vucevic de beni yaktı ertesi gece eli sikinde 3 tane soktu ne yapalım yani
Bu maçlardan güzel 50 oran cikar@Erhan2121 cayır cayır yarın
Baremim yüksek olduğu maçlarda 7 tane bile atmış bi 100tl atılır buna 😁Cok iyi ribaund alıyor nadiren 5 tane 3 luk attığı da oluyor da çok zor
Eyw reis yarına bekliyom hayırlı gecelerYarin nba de çok mac var ben yarina 50 oranlik kupon çıkarıp paylasacam zaten dost bekleyin yarini bugün maç yok adam akilli bültende