Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Nba Tahminleri

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,815
1,381
113
Emeğe saygı beyler. Gelir gelmez o ayrı. Adam kafa yorup istatistik çalışmış. Hoşuna giden oynar gitmeyen es geçer yada maç seçip oynar. Kırılmasın gönüller

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,303
1,764
113
Emeğe saygı beyler. Gelir gelmez o ayrı. Adam kafa yorup istatistik çalışmış. Hoşuna giden oynar gitmeyen es geçer yada maç seçip oynar. Kırılmasın gönüller
Erhanınki benim mallık dost kupon arkada kalmış görmedim iyi kupon yoksa yatar yatmaz ayrı orası frebet bulsam bi Nijerya değerlendircem bide buna bascam 2k+1 vs

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,815
1,381
113
Erhanınki benim mallık dost kupon arkada kalmış görmedim iyi kupon yoksa yatar yatmaz ayrı orası frebet bulsam bi Nijerya değerlendircem bide buna bascam 2k+1 vs
Bende jokic dışı iki tercihe 2k sallayacam kral kafama yattı. Bol şans sanada

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
@Enişte shellac konuyu kitledi mac dhaa bitmemisti 5 sayi daha olsa loseydi millet erken tebrik ediyor herhal ondan erken kapadı konuyu puaha

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,303
1,764
113
Kral sağlam mı yoksa öylesine şansınımı denedin bende deniyim duruma göre
Orta kral ne üzer ne üzmez genelde golcü iki takımın maçları böyle oluyor kg kesin bana göre ama Tunus ta alabilir Nijerya da üzmeyecek kadar bas

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,303
1,764
113
Ben Nijerya'nın kadro biraz daha sağlam diye ms1 dedim

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,303
1,764
113
Baktım biraz gayet mantıklı analiz yapmışsın kral artık şansına eline sağlık
Aynen dost bundan sonrası şans aston Villa Chelsea maçına da aynısını Chelsea için düşündüm ama aston Villa 2-1 yaptı şuan şans işi bu