Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Nba Tahminleri

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,277
28,347
113
Beyler gelir mi bu işler sıkıntıya girdi gelmezse durum kötü valla
Kardeş sende her kuponun sonunda sıkıntı sıkıntı sıkıntı başka cümlen yok ya ne yapıyon çalıntı para ile kumar oynayıp yerine mi koymaya calisiyon parayı nasıl bı psikolojidesin ya

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
901
1,317
93
Kardeş sende her kuponun sonunda sıkıntı sıkıntı sıkıntı başka cümlen yok ya ne yapıyon çalıntı para ile kumar oynayıp yerine mi koymaya calisiyon parayı nasıl bı psikolojidesin ya
Borçlarım var babama vereceğim para var faturalar var iş yerinde birinden borç almıştım 3 aydır veremedim adama aldığım avansın %95'i gitti gerisini sen düşün basketbol yaktı beni dün NBA değil başka basket iyice sıkıntıya girdim
Herkes çektiğini bilir kardeş kumar oynamak kolay değil

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,277
28,347
113
Borçlarım var babama vereceğim para var faturalar var iş yerinde birinden borç almıştım 3 aydır veremedim adama aldığım avansın %95'i gitti gerisini sen düşün basketbol yaktı beni dün NBA değil başka basket iyice sıkıntıya girdim
Herkes çektiğini bilir kardeş kumar oynamak kolay değil
Oynama o zaman kardeşim yüksek yüksek basıp duruyorsun madem yüksek basacak kadar cesaretin var o zaman borcdan da korkmayacaksin

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,842
1,971
113
tahir can soruyorumda ben kafama ne yatarsa ona atıyorum geçen mesela 5liye 1ka atıcaktım 35 orandı tekten yattı ama aynı gece farklı 4lüye 1k attım 12k aldım bugünde 1k 4lü attım ayrı 1k daha attım ayrı 4maça atıcam bakalım yada 500 500 bölüp 5li 2 kupon total 3 kupon yapıp izlemeye geçicem

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,008
14,716
113
tahir can soruyorumda ben kafama ne yatarsa ona atıyorum geçen mesela 5liye 1ka atıcaktım 35 orandı tekten yattı ama aynı gece farklı 4lüye 1k attım 12k aldım bugünde 1k 4lü attım ayrı 1k daha attım ayrı 4maça atıcam bakalım yada 500 500 bölüp 5li 2 kupon total 3 kupon yapıp izlemeye geçicem
Aga 4 lu zor 2 li iyidir