- 40,071
- 42,590
- 113
Foruma girip 10 dakika da çileden çıkıyoruz artik ben kaçtım ban felan yemim bos yere gerek yok küçüklen kucuk olunmaz gorusuruz dostŞu essekle muhattap olma la kendini nimetten sanmasın
Foruma girip 10 dakika da çileden çıkıyoruz artik ben kaçtım ban felan yemim bos yere gerek yok küçüklen kucuk olunmaz gorusuruz dostŞu essekle muhattap olma la kendini nimetten sanmasın
Aynen öyle bunlar adamı dinden imandan çıkarır görüşüruz kankaForuma girip 10 dakika da çileden çıkıyoruz artik ben kaçtım ban felan yemim bos yere gerek yok küçüklen kucuk olunmaz gorusuruz dost
Tövbeler bozuldu mu durumlar nedir :dForuma girip 10 dakika da çileden çıkıyoruz artik ben kaçtım ban felan yemim bos yere gerek yok küçüklen kucuk olunmaz gorusuruz dost
Yok bozulmadi dahaTövbeler bozuldu mu durumlar nedir :d
Kardeş sende her kuponun sonunda sıkıntı sıkıntı sıkıntı başka cümlen yok ya ne yapıyon çalıntı para ile kumar oynayıp yerine mi koymaya calisiyon parayı nasıl bı psikolojidesin yaBeyler gelir mi bu işler sıkıntıya girdi gelmezse durum kötü valla
Borçlarım var babama vereceğim para var faturalar var iş yerinde birinden borç almıştım 3 aydır veremedim adama aldığım avansın %95'i gitti gerisini sen düşün basketbol yaktı beni dün NBA değil başka basket iyice sıkıntıya girdimKardeş sende her kuponun sonunda sıkıntı sıkıntı sıkıntı başka cümlen yok ya ne yapıyon çalıntı para ile kumar oynayıp yerine mi koymaya calisiyon parayı nasıl bı psikolojidesin ya
Oynama o zaman kardeşim yüksek yüksek basıp duruyorsun madem yüksek basacak kadar cesaretin var o zaman borcdan da korkmayacaksinBorçlarım var babama vereceğim para var faturalar var iş yerinde birinden borç almıştım 3 aydır veremedim adama aldığım avansın %95'i gitti gerisini sen düşün basketbol yaktı beni dün NBA değil başka basket iyice sıkıntıya girdim
Herkes çektiğini bilir kardeş kumar oynamak kolay değil
Gelmedi demi bu @mehmet3131 yshdhdBankodur oynayin
tahir can soruyorumda ben kafama ne yatarsa ona atıyorum geçen mesela 5liye 1ka atıcaktım 35 orandı tekten yattı ama aynı gece farklı 4lüye 1k attım 12k aldım bugünde 1k 4lü attım ayrı 1k daha attım ayrı 4maça atıcam bakalım yada 500 500 bölüp 5li 2 kupon total 3 kupon yapıp izlemeye geçicemGelmedi demi bu @mehmet3131 yshdhd
Yok la sha sicti bıraktıGelmedi demi bu @mehmet3131 yshdhd
Aga 4 lu zor 2 li iyidirtahir can soruyorumda ben kafama ne yatarsa ona atıyorum geçen mesela 5liye 1ka atıcaktım 35 orandı tekten yattı ama aynı gece farklı 4lüye 1k attım 12k aldım bugünde 1k 4lü attım ayrı 1k daha attım ayrı 4maça atıcam bakalım yada 500 500 bölüp 5li 2 kupon total 3 kupon yapıp izlemeye geçicem
2liyle bi paked sakız alamayız attık 1er 1er 2 kupona izleme moduna geçicemAga 4 lu zor 2 li iyidir
Senin tahminlerde iyi yapa bakalim 5li bir kombin millet kupon görsün2liyle bi paked sakız alamayız attık 1er 1er 2 kupona izleme moduna geçicem
Birini @Erhan2121 yapsın kuponların keyiflik olsun2liyle bi paked sakız alamayız attık 1er 1er 2 kupona izleme moduna geçicem
yaptım walla tüm maçlara 2 ayrı kupon 4lü 1er ka 5li yapcaktımda yatıyom diye yapmadımSenin tahminlerde iyi yapa bakalim 5li bir kombin millet kupon görsün
Hayatın bu kadar ucuzmu dost puaah2ka biri gelse kar deyip yolumuza bakacaz hiçbiri gelmezse hayad biter