- 36,315
- 28,403
- 113
Maç önü sofadan bakacan kanka şüpheli bile yaziyorsa adamın yanında ben oynamiyorum maç öncesi zaten olmayacağı belliymiş Porter inYaw grip olmus dünya para alıyorlar iki ilaç veremediler mi adama sans iste
Maç önü sofadan bakacan kanka şüpheli bile yaziyorsa adamın yanında ben oynamiyorum maç öncesi zaten olmayacağı belliymiş Porter inYaw grip olmus dünya para alıyorlar iki ilaç veremediler mi adama sans iste
Hem houston dan hem broklin tarafından 6 tane adam şüpheli gözüküyordu her nba macinda bu kadar şüpheli oyuncu yazısı oluyor da genel de oynuyorlar gerçi iade oluyor o kadar da önemli değil ben gelmesi muhtemel diye üzüldüm sadeceMaç önü sofadan bakacan kanka şüpheli bile yaziyorsa adamın yanında ben oynamiyorum maç öncesi zaten olmayacağı belliymiş Porter in
Şüpheli yazınca tabi belli olmuyorHem houston dan hem broklin tarafından 6 tane adam şüpheli gözüküyordu her nba macinda bu kadar şüpheli oyuncu yazısı oluyor da genel de oynuyorlar gerçi iade oluyor o kadar da önemli değil ben gelmesi muhtemel diye üzüldüm sadece
Valenciennes in oyuncusu geldi senin kide 1 ribaund kalmis simdi benim oyuncu sıçar hiç şaşmaz puaahŞüpheli yazınca tabi belli olmuyor
Şöylede olabilirdiSayenizde NBA oyuncu bahsi bağışçı olduk Ekli dosyayı görüntüle 909139
Kuponumuz tutmuşturEkli dosyayı görüntüle 909050
@Erhan2121 @AllanSaintMaximin @Valenciennes ortak kuponudur
Tüm hakları saklıdır
Lan benim adami 8 dk oynatmis Allah'tan ilk perden toplamış da mahcup olmadikValenciennes in oyuncusu geldi senin kide 1 ribaund kalmis simdi benim oyuncu sıçar hiç şaşmaz puaah
Bizi Takipte kalın kazanınKuponumuz tutmuştur
Muhteşem üçlü ilerleyen günlerde yine sizlerle olacaktır puhah
Cunningham 50 kawhi 55 yapmış
Daniel tam 5 rib almış
Beyler bugünün analizi hazırmı loBizi Takipte kalın kazanın
analiz hazır miValenciennes in oyuncusu geldi senin kide 1 ribaund kalmis simdi benim oyuncu sıçar hiç şaşmaz puaah
O devir kapandı kendi sevdigim bi kaç kişi var isterlerse onlara kupon veriyorum artık paylasim yapmicam bu konuda artikanaliz hazır mi
Niye ne oldu knkO devir kapandı kendi sevdigim bi kaç kişi var isterlerse onlara kupon veriyorum artık paylasim yapmicam bu konuda artik
Benim yüzümdenNiye ne oldu knk
Milletin ocağına incir ağacı dikti de ondanNiye ne oldu knk
Naptın kiBenim yüzümden
Mevzu ne knkMilletin ocağına incir ağacı dikti de ondan
Küfür ettimNaptın ki
Ağacı bize soktu direkMilletin ocağına incir ağacı dikti de ondan