- 976
- 303
- 63
Bas bas bağırdım indianaya oynayın diye sizlere
Detroit ve Charlotte maçlarını 230 üstüne kombin yaptım sağol teşekkür ederimDost ben bu maclari ayarladım artik sen oynarsın artik bugün erken yatacam
Ulan yemissin kendini konuya 50 msj atmissin bide yok indiana alacakmış 10 fark yemis takim haliburton yokken indiana takımmi ki phiyi yenecekBas bas bağırdım indianaya oynayın diye sizlere
10 fark yemiş indinibaBas bas bağırdım indianaya oynayın diye sizlere
3 mac azmi geldi de 4 maci komple tek kupona kattın dost puaha@Erhan2121 verdiğin 4 msçıda vurdum kpmbşne freebet 😂
Sımdıde oynayanlar bagırtcak senıBas bas bağırdım indianaya oynayın diye sizlere
Gelirse kupon 27 k vrşyor 10 k cevrimş var en kötü 17 k cekeriz 1 k senin hakkındır3 mac azmi geldi de 4 maci komple tek kupona kattın dost puaha
Dallas pstlattiMemphis kaxanir 1.42
Clev 242 ust 1.80
Dallas i yari 116.5 alt 1.65
Alin size 3 mac
Tahir oynadi 13k basti gitti cop oldu para belki bu şahsa bakmistir ve kuponu almıştırSımdıde oynayanlar bagırtcak senı
Sen kazan beni es gec para için kupon paylaşmıyorum dost yeterki gelsin siz kazanın kafiGelirse kupon 27 k vrşyor 10 k cevrimş var en kötü 17 k cekeriz 1 k senin hakkındır
Gelir ins bekliyom bnde elne ssaglikTahir oynadi 13k basti gitti cop oldu para belki bu şahsa bakmistir ve kuponu almıştır
Charlote maçından korktum rshat geldi golden maçı bakalım edwars sakat ne oluckaSen kazan beni es gec para için kupon paylaşmıyorum dost yeterki gelsin siz kazanın kafi
Sorma kafa karıstırdı mal herıfTahir oynadi 13k basti gitti cop oldu para belki bu şahsa bakmistir ve kuponu almıştır
Kesin bu dedi diye adam gidip son 4 dakika basti çünkü yeni konuya baktım adam 100 defa indiana alir demiş biz günde 2 3 kombin paylaşıyoruz geldiği zaman kendimizi kasmiyoruzSorma kafa karıstırdı mal herıf
Bugun degil o adam sürekli ole dost normalde bilirsin az çok oyuncu bahsi almam ama portera alirimPorter jr. Gününde bugun 😂
Gotunu yırttı burda ındıana dıyeKesin bu dedi diye adam gidip son 4 dakika basti çünkü yeni konuya baktım adam 100 defa indiana alir demiş biz günde 2 3 kombin paylaşıyoruz geldiği zaman kendimizi kasmiyoruz
Nba bana sorun burda bas bas bağırdım embiidd dönüyor embidin karşısında siakam sönük kaldı eline aldı gitti işteGüvenilmez aga bence, çünkü phide mccain edgecombe gibi çaylaklar var embiidde dönüyor bu maç. Qrimes falan da maxey yokluğunda etkili oyun oynuyor. Maç siakamla embiide bağlı, siakam sönük kalırsa phi fark atar