- 8,409
- 10,708
- 113
Hade iyi akşamlar zuhahaUykun gelmiş senin belli puaha uyu sen
(119-111) 🤣🤣🤣🤣🤣
Hade iyi akşamlar zuhahaUykun gelmiş senin belli puaha uyu sen
Bakiyorum dost hem oyuncu bahsi hemde 2li ust veya alt bahsi varsa güzel paylaşacam birazdan@Erhan2121 güzel bş oyuncu bshisi şekli vsrmı güzel bi miktar basalım
bu oyuncu kombını yapmışım@Erhan2121 güzel bş oyuncu bshisi şekli vsrmı güzel bi miktar basalım
Hadi bakalımBakiyorum dost hem oyuncu bahsi hemde 2li ust veya alt bahsi varsa güzel paylaşacam birazdan
Bak bakalım referans olur bizede dostumBakiyorum dost hem oyuncu bahsi hemde 2li ust veya alt bahsi varsa güzel paylaşacam birazdan
ne kadar vurdun laHadi bakalım![]()
Vurmadık la ne vurması maaşı exiyoruz 😂ne kadar vurdun la
Bi double de ben verebilirim 3 maç içinden seçip dostum 😅✌@Erhan2121 güzel bş oyuncu bshisi şekli vsrmı güzel bi miktar basalım
Erken yatmış he fazla abartma mkVurmadık la ne vurması maaşı exiyoruz 😂
united atsaydı bir umuttuVurmadık la ne vurması maaşı exiyoruz 😂
Betcolara giriş olmuyor bide mempis maci kilitli suan dost bu 2li kombin cikardim suan mempis macinda ornlar açılsın oyuncu bahsinide alirim birazdan clpers 3 maçtır müthiş oynuyorVurmadık la ne vurması maaşı exiyoruz 😂
Clippers o sayıyı atamaz 115 beklemek ? Sana yakıştıramadım erhocan.Betcolara giriş olmuyor bide mempis maci kilitli suan dost bu 2li kombin cikardim suan mempis macinda ornlar açılsın oyuncu bahsinide alirim birazdan clpers 3 maçtır müthiş oynuyor
Betvakti bakabilirsin dostum ama 5x çevrim kıl tüy var 10x çekim odaBeyler güzel oran tutturuyorum ama bonus veren site yok jokere 1000tl ye talim oluyoruz 4-5 k ya iyi bonus veren site var mı bildiğiniz?
Buda oyuncu bahsi dostVurmadık la ne vurması maaşı exiyoruz 😂