- 36,178
- 28,205
- 113
Canım açık ayran çektiAçık kupon var ya kardeşim yeni mi başladın
Canım açık ayran çektiAçık kupon var ya kardeşim yeni mi başladın
Freebet gelirse kokoreç ısmarlıyorum sana kendi payımdanCanım açık ayran çekti
Tam ekmek isterimFreebet gelirse kokoreç ısmarlıyorum sana kendi payımdan
Kac para oldu tam ekmek ben ismarlanan taraftayim bu aralar borsayı kaçırdık hahdhaaTam ekmek isterim
Kanka İstanbul'da 1500-2000 arası piyasasıKac para oldu tam ekmek ben ismarlanan taraftayim bu aralar borsayı kaçırdık hahdhaa
Jsjxhdhshsiktirgithahdhdhdhd kupondan bana düşen o değilKanka İstanbul'da 1500-2000 arası piyasası
wasil duymasınFreebet gelirse kokoreç ısmarlıyorum sana kendi payımdan
250 TL için mi mesaj yazdırıyon bana aqJsjxhdhshsiktirgithahdhdhdhd kupondan bana düşen o değil
Parasını yemediğim adam paramı yiyemez sizinde öyledir umarım kankawasil duymasın
etiket atmadım bilerek kokusunu alıp gelır zaten
Saçmalama be kardeşim kim kaybetmiş 250 yi hshdhds250 TL için mi mesaj yazdırıyon bana aq
kokoreç için yazmıştım dost parayla işi olmaz o adamın ama kokoreç hastasıParasını yemediğim adam paramı yiyemez sizinde öyledir umarım kanka![]()
Maaşı yatmıştır onunwasil duymasın
etiket atmadım bilerek kokusunu alıp gelır zaten
kendi maaşıyla kokoreç yemez dost oMaaşı yatmıştır onun
Kokoreç bahane gibi geldi kankakokoreç için yazmıştım dost parayla işi olmaz o adamın ama kokoreç hastası![]()
Çekim paylastan eklenen freebetle yesin aqkendi maaşıyla kokoreç yemez dost o![]()
bol kimyonlu seviyor puhahKokoreç bahane gibi geldi kanka![]()
84 bine eklemıyorlarmış en az 85k olması lazımmışÇekim paylastan eklenen freebetle yesin aq
Baharat kokoreç teki ayıbı örtmek için fazla atılır kenar mahallede yediği bellibol kimyonlu seviyor puhah