- 8,314
- 1,845
- 113
Gördün mü baremi 50yaptilar nerdeyse oradan üst alanlar patladı
Gördün mü baremi 50yaptilar nerdeyse oradan üst alanlar patladı
ben 60 atarlar demiştim valla oyle iyi basladikiGördün mü baremi 50yaptilar nerdeyse oradan üst alanlar patladı
elysyum ne kral tesüf ederim dasjdkasdaselysyum kumarbaz alkan diğer alamayan destek veren arkadaslar hafızamdasınız bidaki rol söz sıra sizin destek verirrseniz teşekkür ederim
kesene bereket dostumelysyum kumarbaz alkan diğer alamayan destek veren arkadaslar hafızamdasınız bidaki rol söz sıra sizin destek verirrseniz teşekkür ederim
kesene bereket reiselysyum kumarbaz alkan diğer alamayan destek veren arkadaslar hafızamdasınız bidaki rol söz sıra sizin destek verirrseniz teşekkür ederim
ko oynadık ya yılalrca orda bi item ismi var magelerin lr stafı elsyiyum ordan yansıma yaptı reis kbelysyum ne kral tesüf ederim dasjdkasdas
aklımdasın reisim iyi gecelerİyi geceler herkese
hee estağfurullah kral np 🙌 😂ko oynadık ya yılalrca orda bi item ismi var magelerin lr stafı elsyiyum ordan yansıma yaptı reis kb![]()
kumarbaz kim be reis serdar abiyi kumarbaz yaptinelysyum kumarbaz alkan diğer alamayan destek veren arkadaslar hafızamdasınız bidaki rol söz sıra sizin destek verirrseniz teşekkür ederim
gerçi doğru ya kumarbaz kim yakumarbaz kim be reis serdar abiyi kumarbaz yaptin![]()
trc 20 seçersen ayni ağ dostum oluyordostlar bu anındakriptoda trc 20 ağı var sadece trx o oluyo demi
Kumarbaz ne be bro 😁elysyum kumarbaz alkan diğer alamayan destek veren arkadaslar hafızamdasınız bidaki rol söz sıra sizin destek verirrseniz teşekkür ederim
serdar dayı kumarbazmısın pekiKumarbaz ne be bro 😁
Buna arada hayat1kumar kumarla bağımsız bı durum hayatta aldığımız her risk kumar şuan yaşıyor olmak bile kumar.hayatta en önemli şey kumar anlamında değil benim nick.herkes yanlış anliyorgerçi doğru ya kumarbaz kim yahayat1kumar
![]()