- 3,890
- 3,000
- 113
Dostlar herkese iyi geceler 700tl vardı bi maça bastım yüzde 99 geldi 1373 küsür oldu onunlada rolling açıcam hedef 2 adım gelirse takip eden destek veren 2 dosta duruma göre belki 3 dosta ulaşırız bol şans az sonra gelcek kupon
Bol sans dostDostlar herkese iyi geceler 700tl vardı bi maça bastım yüzde 99 geldi 1373 küsür oldu onunlada rolling açıcam hedef 2 adım gelirse takip eden destek veren 2 dosta duruma göre belki 3 dosta ulaşırız bol şans az sonra gelcek kupon
bol sansDostlar herkese iyi geceler 700tl vardı bi maça bastım yüzde 99 geldi 1373 küsür oldu onunlada rolling açıcam hedef 2 adım gelirse takip eden destek veren 2 dosta duruma göre belki 3 dosta ulaşırız bol şans az sonra gelcek kupon
Bol sans.bu kaçıncı rolling bro Başar artık ne.ben yoruldum 😁Dostlar herkese iyi geceler 700tl vardı bi maça bastım yüzde 99 geldi 1373 küsür oldu onunlada rolling açıcam hedef 2 adım gelirse takip eden destek veren 2 dosta duruma göre belki 3 dosta ulaşırız bol şans az sonra gelcek kupon
beklemedeyiz reisim bol sansDostlar herkese iyi geceler 700tl vardı bi maça bastım yüzde 99 geldi 1373 küsür oldu onunlada rolling açıcam hedef 2 adım gelirse takip eden destek veren 2 dosta duruma göre belki 3 dosta ulaşırız bol şans az sonra gelcek kupon
Bol şanslarDostlar herkese iyi geceler 700tl vardı bi maça bastım yüzde 99 geldi 1373 küsür oldu onunlada rolling açıcam hedef 2 adım gelirse takip eden destek veren 2 dosta duruma göre belki 3 dosta ulaşırız bol şans az sonra gelcek kupon
Bol şanslarDostlar herkese iyi geceler 700tl vardı bi maça bastım yüzde 99 geldi 1373 küsür oldu onunlada rolling açıcam hedef 2 adım gelirse takip eden destek veren 2 dosta duruma göre belki 3 dosta ulaşırız bol şans az sonra gelcek kupon
ben geldim abi bu kez basaracak eminim benim olduğum yerde ben hariç herkesin şansı açıktırBol sans.bu kaçıncı rolling bro Başar artık ne.ben yoruldum 😁
Bol şans doncic reisDostlar herkese iyi geceler 700tl vardı bi maça bastım yüzde 99 geldi 1373 küsür oldu onunlada rolling açıcam hedef 2 adım gelirse takip eden destek veren 2 dosta duruma göre belki 3 dosta ulaşırız bol şans az sonra gelcek kupon
malesef dostum buna benzer bir aksilik de ben yaşadım bugunnamussuz occcc jokerbet bakiyeyi yansıtmadı kupon tuttu geçseydi 2.per minas 40.5 üst vardı alcaktım adamlar costu ya aq cocukları yaaa
Hedef çok kolay bak bu sefer basarmalisin.gecenki NBA rolling iyi gidiyordu yapicaksin şansın patladik sonradanDostlar herkese iyi geceler 700tl vardı bi maça bastım yüzde 99 geldi 1373 küsür oldu onunlada rolling açıcam hedef 2 adım gelirse takip eden destek veren 2 dosta duruma göre belki 3 dosta ulaşırız bol şans az sonra gelcek kupon
Bazen geç dusuyo sen maç bak o aradaçeyrek bitti hala kupon sonuclanmadı oclara bak ya