- 1,032
- 543
- 113
Bol şansGelirse takip edenlerden 1 kişi 500
Ekli dosyayı görüntüle 930408
Bol şansGelirse takip edenlerden 1 kişi 500

Bol şanslarGelirse takip edenlerden 1 kişi 500
bol şanslar çok basmışsın başkan inş geliryeni ve son paramla kuponum dostlar, takip edenler bilir 10k 1 sayıdan gitti 10k bu rolün başındaki maçtan büyük ihtimal gidicek
bu gelirse en kötü zararım olmaz 2k artıda olurum 1kda takip edenlerden 1 kişiye veririm
gelmezsede uzun bi süre yokum
desteklerinizi bekliyorum
(olurda iki kupon gelirse 2kiş 1k veririz)
Ekli dosyayı görüntüle 930415
Bol şanslar kralyeni ve son paramla kuponum dostlar, takip edenler bilir 10k 1 sayıdan gitti 10k bu rolün başındaki maçtan büyük ihtimal gidicek
bu gelirse en kötü zararım olmaz 2k artıda olurum 1kda takip edenlerden 1 kişiye veririm
Bol şans umarım geliryeni ve son paramla kuponum dostlar, takip edenler bilir 10k 1 sayıdan gitti 10k bu rolün başındaki maçtan büyük ihtimal gidicek
Vol sans bunu takip ediyorm o halde diğeri dha vsryeni ve son paramla kuponum dostlar, takip edenler bilir 10k 1 sayıdan gitti 10k bu rolün başındaki maçtan büyük ihtimal gidicek
gelmezse bittimBol şans umarım gelir
bu gelsin zararım olmasın yeter ordayım artık 20k hiç oldu çünkiVol sans bunu takip ediyorm o halde diğeri dha vsr
Ah be dostgelmezse bittim![]()
Ozmn bunu getirlem knka zarar olmasın🙏🙏bu gelsin zararım olmasın yeter ordayım artık 20k hiç oldu çünki![]()
başkan gelen olmazsa başka role senle paylaşsak olurmu 2kişiyiz takip edenHadi basın atın