- 639
- 231
- 63
Oo kanka sende bu sefer bizi görürsün sanırımÇok güzel vurdum bonus ile @chirella kanka bana ulaş
Oo kanka sende bu sefer bizi görürsün sanırımÇok güzel vurdum bonus ile @chirella kanka bana ulaş
Rica ederim 🙏🏻Teşekkür ederim 😘🙏🏻
Valla içiyorum ya bugün izin verdim kendime 😂😂kod var mı 😁
Az içValla içiyorum ya bugün izin verdim kendime 😂😂
Bişi denicem😁Valla içiyorum ya bugün izin verdim kendime 😂😂
Kanka kör oldum devam 😂😂
nerede paylaşılıyorKod aldım 😂
600₺ kaptirdin. Siteye amaSana dedim ben bu parayı vurucam 😂😂😂
Betgiten aldı. Tozu kalmamıştır bonusun şimdi. Silip Süpürmislerdirnerede paylaşılıyor![]()
biliyorum ya, nerede paylaşılıyorsa takip edelim diye dedim. kendi kanalından paylaşmıyor, kafayı yemelik.600₺ kaptirdin. Siteye ama
Betgiten aldı. Tozu kalmamıştır bonusun şimdi. Silip Süpürmislerdir
Ben o 600 alcam kalbim temiz sen aradın beni ben ne dedim parayı vurucam 20 dk içinde 25k temiz 😂😂😂600₺ kaptirdin. Siteye ama
Betgiten aldı. Tozu kalmamıştır bonusun şimdi. Silip Süpürmislerdir
Yeni yila parasız gidiyorduk valla sorma. Fena döndü 🤣Ben o 600 alcam kalbim temiz sen aradın beni ben ne dedim parayı vurucam 20 dk içinde 25k temiz 😂😂😂
Kardeşin burdayken parasız kalmazsın merak etme @Doga2516 cano ihtiyacın varsa ara beni senin yerin bende başkaYeni yila parasız gidiyorduk valla sorma. Fena döndü 🤣
Tebrikler kardeşimÇok güzel vurdum bonus ile @chirella kanka bana ulaş
Nalet mısır ligi mahfettiTebrikler benimkide yatıyor gibi
Eyvallah agam tebrikler demeye çekiniyorum nedense aww 😂😁Kardeşin burdayken parasız kalmazsın merak etme @Doga2516 cano ihtiyacın varsa ara beni senin yerin bende başka
Viski varsa 1 2 bardak verde cila niyetine 😁Valla içiyorum ya bugün izin verdim kendime 😂😂
Saçmalama senin bende yerin başka bunu biliyorsun İzmitte bi kardeşin var kapım sana sonuna kadar açık ihtiyacın varsa söylemen yeterliEyvallah agam tebrikler demeye çekiniyorum nedense aww 😂😁