- 711
- 215
- 83
Kötü birşey demiyorum ki makara yapıyoruz şurda diğerleriyle karıştırma dost beni geçen güzel olsunNeredeyse 2x yaş farkımız olsa farklı konuşurdum güzel gardaşım ama gecemiz güzel olsun gerek yok ben kimseyi yalamam.
Kötü birşey demiyorum ki makara yapıyoruz şurda diğerleriyle karıştırma dost beni geçen güzel olsunNeredeyse 2x yaş farkımız olsa farklı konuşurdum güzel gardaşım ama gecemiz güzel olsun gerek yok ben kimseyi yalamam.
Kanka kafam iyi nerden bilim 2k küsür bonus aldım 4 maç yapıştırdım 25k çektim ordan yürüdümbonus neydi hocam
Çeyrekmi dostum 👋
Kanka son üstteki kupon gelirse sende yazarsın şükür iyi gittim bastım yine ev kazanırsa sende yazarsınHayırlı geceler bol kazançlar dilerim rol vs var mıdır yeni yıla kötü girdik![]()
Bu lig 2 çeyrek oynanıyor diye biliyorumÇeyrekmi dostum 👋
Ev direk kazanır dedim reisÇeyrekmi dostum 👋
Mislibet kardeşim havale 100Beyler son bi 100 tl kalmış nereye atabilirim bunu onu da yiyip temize çıkayım😁
Son çeyrek buBu lig 2 çeyrek oynanıyor diye biliyorum
Bol şanslar cano 😍😍Ev direk kazanır dedim reis
Teşekkürler reis Bol kazançların olsunKanka son üstteki kupon gelirse sende yazarsın şükür iyi gittim bastım yine ev kazanırsa sende yazarsın
Bol şans
TEBRIKLERÇok güzel vurdum bonus ile @chirella kanka bana ulaş
Çok teşekkür ederim dost ilgin için çok sağol afiyet olsun@berkays7 kafam iyi seni yazcaktım unuttum gelirse sende yaz son 🙏🏻
Hadi rastgele ben yatar umarım kazanırsın