- 41,062
- 14,819
- 113
Onuda kapatırlar 1ayaDinamik cüzdan indir bakalım dayı onu Papara Payfix gibiymiş yakında eklerler her yere
Onuda kapatırlar 1ayaDinamik cüzdan indir bakalım dayı onu Papara Payfix gibiymiş yakında eklerler her yere
Bunu binali yıldırımın oğlu açmış kapatmazlar 🤣Onuda kapatırlar 1aya
Ozaman tamamdirBunu binali yıldırımın oğlu açmış kapatmazlar 🤣
Sen niye dini bi sohbet dinledin ona takıldım. Hür iradenle mi dinledinAynen dini bi sohbet dinledim nasipsizle dolaşırsan seninde nasibin kapanır diyor
YouTube de dinliyorum ne var ateyiz kardeşimSen niye dini bi sohbet dinledin ona takıldım. Hür iradenle mi dinledin
Ateyiz değilim de. Dini sohbetlerin %90ı boş oluyor onun için dedim. Düzgünce anlatana çok sık rastlanmıyorYouTube de dinliyorum ne var ateyiz kardeşim
Mantıklı düşüneceksin doğru geliyorsa dinlersin yanlışsa kapatırsınAteyiz değilim de. Dini sohbetlerin %90ı boş oluyor onun için dedim. Düzgünce anlatana çok sık rastlanmıyor
Müritlerinden 100er dolar toplasan... enişte efendi hazretleriŞalvar cübbeyle dolasıcaz yakında sakalları da uzatıcaz
Kullanıcı adını yarın cübbeli enişte yaptırayımMüritlerinden 100er dolar toplasan... enişte efendi hazretleri
Sonunda doğru yolu buldum enişteKullanıcı adını yarın cübbeli enişte yaptırayım