- 36,277
- 28,346
- 113
Sen en son yıkama acacam diyordun ne oldu kanka o işBen değilim net bilgi ajskskdöd 🤣🤣
Sen en son yıkama acacam diyordun ne oldu kanka o işBen değilim net bilgi ajskskdöd 🤣🤣
Valla kardo Hollanda kupa maçlarına 5 maça da gözün kapalı 2,5 üst vur dedim bir arkadaşa 5700 attım dedi 73800 veriyor gelirse 13800 senin borcunu çözersin dedi. Tamamdır dedik ettik maçlar geldi kupon resmini de attı az önce baktım engellemiş vp den ne diyim paramız yok..Valla şu ara hepimizde kara bulutlar var . Betpasta 20 spini 1000 yaptım askıya aldılar. 1000 yatır çek dediler. İlk defa bir gün boyunca bulamadım
Şubat 25 e ertelediler dost mahkemeyiSen en son yıkama acacam diyordun ne oldu kanka o iş
kahpelik buValla kardo Hollanda kupa maçlarına 5 maça da gözün kapalı 2,5 üst vur dedim bir arkadaşa 5700 attım dedi 73800 veriyor gelirse 13800 senin borcunu çözersin dedi. Tamamdır dedik ettik maçlar geldi kupon resmini de attı az önce baktım engellemiş vp den ne diyim paramız yok..
Hayırlısı olsun dostŞubat 25 e ertelediler dost mahkemeyi
Para gelmedi daha
Yok dostum daha da kötüsü forumdan biri aktif bir üye değil yoksa rezil eder ifşalardım onu,kahpelik buyakın arkadaş değil miydi ki
Ooo gelmiş mülayimOooo gelmiş Forum
Sağolasın dost param olunca ara kere 30-40Hayırlısı olsun dost
Oooo gelmiş bombermanOooo gelmiş Forum
Forum geldi sen nerdesin lo 😅😅Oooo gelmiş Forum
yapma bee. geçmiş olsun dostYok dostum daha da kötüsü forumdan biri aktif bir üye değil yoksa rezil eder ifşalardım onu,
Yok kral şimdi sponsorluklari kabul ediyorumBu gizli sponsor Tahir herhalde herkese sponsor oluyor 😀
Öyle valla sağlık olsun bende sevindim dedim borcu çözer 2 k roll açar etiket çakarım namı yürüsün de kavat çıktı totoşyapma bee. geçmiş olsun dost
Helale haram bulaştırma dost boşverSağolasın dost param olunca ara kere 30-40
Bin atarım sağlam siteye tekten düşük oran vururuz gelirse 2-3 arkadaşa 2-3 bin liralık roll açtırırız bunun haricinde kumar düşüncem yok ihtiyacım da kalmayacak zaten
Mezardan kalk banlı değilim kanka 😅😅😅🤣🤣Yok kral şimdi sponsorluklari kabul ediyorum![]()
Başkan miydi yoksa sponsorForum gidince gizli sponsor geri aldı parayı
Bol şanslar brocanBen 3 üncü adıma geldim arka planda