- 11,100
- 7,858
- 113
Bir çingene vardı kanka o yok ondandirHayret hala kimse kimseye bıçak çekmemiş
Bir çingene vardı kanka o yok ondandirHayret hala kimse kimseye bıçak çekmemiş
Çekilecek bıçak kalmadı millette bıçağı basıp sallama alalım diye oda kumara gittiHayret hala kimse kimseye bıçak çekmemiş
Algılarim kapalı bugün tahmin edemedim kimdir acaba ?Bir çingene vardı kanka o yok ondandir
Enişte ganyan geldi laÇekilecek bıçak kalmadı millette bıçağı basıp sallama alalım diye oda kumara gitti
Orman cocugu kirmizi seytanlar dun yense bugun herkese 1.5 Döner ismarlicaktim2 gundur patladı bakma sen
Olsun ısmarlamıs kadar oldunOrman cocugu kirmizi seytanlar dun yense bugun herkese 1.5 Döner ismarlicaktim
Valla hatırlamıyorum knk forumda haftada bir giriyorum mistirik mıydı mitiliks miydiAlgılarim kapalı bugün tahmin edemedim kimdir acaba ?
Ferguson dan sonra Kainattaki en looser takimOrman cocugu kirmizi seytanlar dun yense bugun herkese 1.5 Döner ismarlicaktim
Bol şanslar dostumSon adım
Hahahaha koca forumda buna benzeyen nick yok ki 😂Valla hatırlamıyorum knk forumda haftada bir giriyorum mistirik mıydı mitiliks miydi
Ya hakSon adım
Bol bol şansSon adım
Bol şansSon adım
Boş ver knk yok işte bitti iyi olduHahahaha koca forumda buna benzeyen nick yok ki 😂
Tam 50k ya ayarlamışsın mülayim iş var derken matematik kursu mu veriyorsunSon adım