- 23,956
- 16,961
- 113
İzmirli oda @altay35 ii cocukbaktim
İzmirli oda @altay35 ii cocukbaktim
Amin dostum..Aynen ole valla borc suan bana ölüm gibi geliyor Allah bir dhaa düşürmez ins dostum
Yavas ulan ümmet hızına yetisemiyorDusuncelerım aynı degısen bsey yok amk vucudumda holterle dolasıyorum kazık mı cakcaz dunyaya
Anlaşamıyoruz sponsorluk konusunda ama görüşmeler sürüyorYenı sponsor hayırlı olsun
Barısalım dıyen adama terso mu yapalım bıze yakısmazYavas ulan ümmet hızına yetisemiyor
Yemişim düşünemi dost forumdayiz sürekli aktif eskide olan kişiler baya azaldı zaten bari biz azınlık kaldik hiç değilse foumda neşemiz yerine gelsin çocuk gibi küsmeler felan erkek adama yakışmazErhan hakkında düşüncelerin çabuk değişmiş ya ulan metin
UrkutmeAnlaşamıyoruz sponsorluk konusunda ama görüşmeler sürüyor
InsallahSağlık olsun yarın tekrar kazaniriz
Altay zengin adam 3 mu 5 mi karar veremediUrkutme
Piyasanı düşürme mülayimAnlaşamıyoruz sponsorluk konusunda ama görüşmeler sürüyor
Türkiye maçı 3-0 mı 4-0 mı enişte sence skor oynicamPiyasanı düşürme mülayim
Verir verir 5 yakisir @altay35 e 😂😂Altay zengin adam 3 mu 5 mi karar veremedi
Bende o senden talep edecek zannediyordum puahaAltay zengin adam 3 mu 5 mi karar veremedi
Bakıye cok olsunda barı bu seferlık kayıp bonusnu dagıtAltay zengin adam 3 mu 5 mi karar veremedi
4.1 yada 5.1Türkiye maçı 3-0 mı 4-0 mı enişte sence skor oynicam
Bulgarlar o takımla gol atamaz çok kötüler4.1 yada 5.1
Eniste son 3 ayda 100 kupon yapmis dost 0 kazanç bencede enişteye danışman lazim puahaTürkiye maçı 3-0 mı 4-0 mı enişte sence skor oynicam
Girme bu hafta ama Bulgar gol atar benceTürkiye maçı 3-0 mı 4-0 mı enişte sence skor oynicam
Kanka gecen macta da herkes bulgar atamaz dedi 12 de gol atti adamlar bu sefer erken atamaz bulgarlar ama turkiye yer yineBulgarlar o takımla gol atamaz çok kötüler