- 45,804
- 34,570
- 113
Ben kımseye kusmem erhan kın tutmam barıstık hadı mucu mucuNeyse çok küs kaldik aylar oldu bari barışalım artık ölümlü dünya sonuçta sensiz de forumun tadı olmuyor valla puaha
Ben kımseye kusmem erhan kın tutmam barıstık hadı mucu mucuNeyse çok küs kaldik aylar oldu bari barışalım artık ölümlü dünya sonuçta sensiz de forumun tadı olmuyor valla puaha
1000 TL si kalmış onu 10 k yapacakmışSinanı biraz salla daha ölmemiştir o
HahshhdhahhaahhaahNeyse çok küs kaldik aylar oldu bari barışalım artık ölümlü dünya sonuçta sensiz de forumun tadı olmuyor valla puaha
Isim ver de biz de bilelim dost. Ne ciddi ne ironi dökelim ortayaO tek yapsa sorun yok zaten metin isi makaraya vuran adam onun dışında da yapanı gördüm ondan dedim
Mevzuluk durum bile yoktu dost ben 20k kaybetmiştim sinirim biraz bozuktu o yzuden biraz sert gitmiştim suç bende yani ama son dönemde sukur baya sakinleştim çok borcum vardı kafa olarak baya yıpranmıştim çok şükür borçları ödedim kendime geldimKüslük olmaz mevzuyu bilmiyorum ama ikinizide severim ölümlü dünya küs kalmaya değmez
Ulan sunla bır kusemedık hımınanaaHahshhdhahhaahhaah
dm bakar mısın1000 TL si kalmış onu 10 k yapacakmış
Birazdan konu açtırır 😂😂Ölmüş dost üstüne toprak bile attik maalesef
Ben bişey demiyorum susmayı tercih ediyorumUlan sunla bır kusemedık hımınanaa
Sevindim senin adına daha da yapma dostum borç açıldımı ucu bucağı bulamıyorsunMevzuluk durum bile yoktu dost ben 20k kaybetmiştim sinirim biraz bozuktu o yzuden biraz sert gitmiştim suç bende yani ama son dönemde sukur baya sakinleştim çok borcum vardı kafa olarak baya yıpranmıştim çok şükür borçları ödedim kendime geldim
Buyugunu bılmen guzelBen bişey demiyorum susmayı tercih ediyorum
Sağlık olsun umarım kayıptan telafi edersinNeyse 1xbet promo puan i deneyelim 300.500 ekler kayba
Eyw benim de sana kinim olmaz valla kac senedir tanıyorum seni alıştık sana da bırakamıyoruz ki puahaBen kımseye kusmem erhan kın tutmam barıstık hadı mucu mucu
baktimdm bakar mısın
Yenı sponsor hayırlı olsunbaktim
Ne kadarlık sponsorluktan bahsediyoruz 😂baktim
Erhan hakkında düşüncelerin çabuk değişmiş ya ulan metinBuyugunu bılmen guzel
Dusuncelerım aynı degısen bsey yok amk vucudumda holterle dolasıyorum kazık mı cakcaz dunyayaErhan hakkında düşüncelerin çabuk değişmiş ya ulan metin
Aynen ole valla borc suan bana ölüm gibi geliyor Allah bir dhaa düşürmez ins dostumSevindim senin adına daha da yapma dostum borç açıldımı ucu bucağı bulamıyorsun