- 1,365
- 798
- 113
Yazık oldu 1 dk boş geçtiler yoksa rahat gelirdi
Sakın olamam zurna parası gelmedı kahpeden @Byusufoglu senı eklıyorum ıntagramdan kabul et yoksa meralı eklerım ona anlatırım herseyıBi sakin ol şampiyon ben sana demedim ki bide konuşmadığım adama arka planda laf etmem senden başka da yapan vardi
Batiyozz@sinansrml63 kazandın mi para suyunu çekti hiç birşey yapamadan hadi ha çok yavassin 😐
Sen zurna yesen de doymazsin ki snaa 2 tane zurna almak lazım puahahSakın olamam zurna parası gelmedı kahpeden @Byusufoglu senı eklıyorum ıntagramdan kabul et yoksa meralı eklerım ona anlatırım herseyı
Koye ev yapıyorumSen zurna yesen de doymazsin ki snaa 2 tane zurna almak lazım puahah
O zaman bundan sonra her kazançta sana odul verelim köyde evini tamamla foruma girme artik bizde nefes alalım artık kabul mu puahaKoye ev yapıyorum
Sağlık olsun yarın tekrar kazanirizBatiyozz
Naptı o metin bu kadar gerildinSakın olamam zurna parası gelmedı kahpeden @Byusufoglu senı eklıyorum ıntagramdan kabul et yoksa meralı eklerım ona anlatırım herseyı
Battık bile 💣Batiyozz
Bsey kalmadı bıtıyoO zaman bundan sonra her kazançta sana odul verelim köyde evini tamamla foruma girme artik bizde nefes alalım artık kabul mu puaha
30 kısıyı kandırdı kankaNaptı o metin bu kadar gerildin
Valla..ne gerek var böyle saçmalıklara nasıl insan bunlar çözemiyorum30 kısıyı kandırdı kanka
Neyse çok küs kaldik aylar oldu bari barışalım artık ölümlü dünya sonuçta sensiz de forumun tadı olmuyor valla puahaBsey kalmadı bıtıyo
Sinanı biraz salla daha ölmemiştir oBattık bile 💣
Bunlara direk ban atacan dost bak bir dhaa bole milleti salak yerine koyabilirlermi son dönemde bu olaylar artmaya başladıValla..ne gerek var böyle saçmalıklara nasıl insan bunlar çözemiyorum
Küslük olmaz mevzuyu bilmiyorum ama ikinizide severim ölümlü dünya küs kalmaya değmezNeyse çok küs kaldik aylar oldu bari barışalım artık ölümlü dünya sonuçta sensiz de forumun tadı olmuyor valla puaha
Ölmüş dost üstüne toprak bile attik maalesefSinanı biraz salla daha ölmemiştir o
Artık çok geçBol şanslar