- 12,507
- 4,826
- 113
26
Hadi buda gelsin 3adim kalıyor çok değil bolsansVirabet adım 2
Sen onu 3 te çek tutmaz o zor iş onu tüm güne yayacaksın canlıdan 6-7 maç bilmen lazım nereye bileceksin dar programdaKazanalım da 10 gün sonra ya da razıyım😀
Sabaha kadar saydık o lavuk o paranın hepsini jkaybetmiştir red door rulet tavsiye ediyor kafayı yemişKazansın eniste 1 gün bekleriz ne olacak hatta konu açariz gecen birinin açtığı gibi saat sayarız salise sayarız sonra vakit gelir parayo çeker yok oluruz puaha
Aynen 5 adim da mutlaka bi maçtan kayip olur zatenSen onu 3 te çek tutmaz o zor iş onu tüm güne yayacaksın canlıdan 6-7 maç bilmen lazım nereye bileceksin dar programda
500 le denenir böyle şeyler adaş 500 üstüne çıkılmaz mülayime bak son para deyince bende dedim heralde 250 kaldıAynen 5 adim da mutlaka bi maçtan kayip olur zaten
Millet profil yapmisti hatta onu ulan ne gerek var bole şakrabanliga millet cidden kafayı yemiş yemin billahiSabaha kadar saydık o lavuk o paranın hepsini jkaybetmiştir red door rulet tavsiye ediyor kafayı yemiş
Valla bende 500 kalmıştır dener diye düşündüm 2k lik denemiş puaba500 le denenir böyle şeyler adaş 500 üstüne çıkılmaz mülayime bak son para deyince bende dedim heralde 250 kaldı
Adım lazım değil bas harfi metin ya makara güzel oluyor muhabbet nerdeyse oradayız oda makarasına yapıyor zatenMillet profil yapmisti hatta onu ulan ne gerek var bole şakrabanliga millet cidden kafayı yemiş yemin billahi
Lan olum ssnı harbı zıplarırım bak orda makara yapıyorduk gotun yıyorsa arkamdan konusmazsın etıket atarsınMillet profil yapmisti hatta onu ulan ne gerek var bole şakrabanliga millet cidden kafayı yemiş yemin billahi
O tek yapsa sorun yok zaten metin isi makaraya vuran adam onun dışında da yapanı gördüm ondan dedimAdım lazım değil bas harfi metin ya makara güzel oluyor muhabbet nerdeyse oradayız oda makarasına yapıyor zaten
100 k lazım enişte denemek lazımdı ama olmadı 🤷500 le denenir böyle şeyler adaş 500 üstüne çıkılmaz mülayime bak son para deyince bende dedim heralde 250 kaldı
Bi sakin ol şampiyon ben sana demedim ki bide konuşmadığım adama arka planda laf etmem senden başka da yapan vardiLan olum ssnı harbı zıplarırım bak orda makara yapıyorduk gotun yıyorsa arkamdan konusmazsın etıket atarsın
bu aralar var bir şey de hayırlısı olsunTam 34 de bıraktılar
Bu 1 sayıdan kayıplar çok kötü oluyor valla keske alt alsaydin yapacak birsey yok sağlık olsunTam 34 de bıraktılar