- 14,798
- 27,718
- 113
Gelirse bir adım daha atip çekim yapakAynı mac devam dost
Ekli dosyalar
-
117.5 KB Görüntüleme: 23
Gelirse bir adım daha atip çekim yapakAynı mac devam dost
Bol şansGelirse bir adım daha atip çekim yapak
Bol sans✋Gelirse bir adım daha atip çekim yapak
Bolsans buda gelirse 4 mac daha başlıcak 4 te minnesote maci var sacrayi yok eder bu gelirse cekim garanti gibi dost bolsansGelirse bir adım daha atip çekim yapak
Kutsal söz öbeği. İlk kim türetti bunu acaba. İnsanın bi diline de fena sarıyor ki. Gol yerine won be won diyorum artık maç izlerken.Won be won
Baya hızlı oynuyorlar zevkli de parke insanın gözünü alıyor izleyerken kör olacazGelirse bir adım daha atip çekim yapak
Dağıtırız liste hazır1.5m de 60k oynar 60ı dağıtır mıyız foruma enişte
Bol şans kardoGelirse bir adım daha atip çekim yapak
@Metings1905 50 kişi 50 k ne oldu1.5m de 60k oynar 60ı dağıtır mıyız foruma enişte
Kupa maci olduğu için parkeleri bu şekilde yapiyorlar normal lig maci degil insan valla maci izleyemiyor parkeden dolayiBaya hızlı oynuyorlar zevkli de parke insanın gözünü alıyor izleyerken kör olacaz
Ne kupası lan burlarda da mı var Türkiye kupasıKupa maci olduğu için parkeleri bu şekilde yapiyorlar normal lig maci degil insan valla maci izleyemiyor parkeden dolayi
Güneş gözlüğü tak aq sendeBaya hızlı oynuyorlar zevkli de parke insanın gözünü alıyor izleyerken kör olacaz
Bonus arıyorum 500 tl param var zurna durum yıcez anlasılan bonus ylj@Metings1905 50 kişi 50 k ne oldu
Onun patenti kimdeydi yaKutsal söz öbeği. İlk kim türetti bunu acaba. İnsanın bi diline de fena sarıyor ki. Gol yerine won be won diyorum artık maç izlerken.
Dagitimdan önceki son cümlen ne olur EnişteDağıtırız liste hazır