- 14,796
- 27,714
- 113
Murobaskani çıkaralım onun paraya ihtiyacı yok Zengin adam😀@Barrios @JayJayOkocha @vurucu999 @fearjr1992 @zeisy @murobaşkan @Enişte @SaHgEc liste budur arkadaslar @Mülayim6060 kesene bereket
Murobaskani çıkaralım onun paraya ihtiyacı yok Zengin adam😀@Barrios @JayJayOkocha @vurucu999 @fearjr1992 @zeisy @murobaşkan @Enişte @SaHgEc liste budur arkadaslar @Mülayim6060 kesene bereket
Emeğine sağlık adaş@Barrios @JayJayOkocha @vurucu999 @fearjr1992 @zeisy @murobaşkan @Enişte @SaHgEc liste budur arkadaslar @Mülayim6060 kesene bereket
Emegine saglik kesenize bereket dostlar@Barrios @JayJayOkocha @vurucu999 @fearjr1992 @zeisy @murobaşkan @Enişte @SaHgEc liste budur arkadaslar @Mülayim6060 kesene bereket
AhahahassjdsMurobaskani çıkaralım onun paraya ihtiyacı yok Zengin adam😀
Oo sponsor belli olduMurobaskani çıkaralım onun paraya ihtiyacı yok Zengin adam😀
😄😄😄Murobaskani çıkaralım onun paraya ihtiyacı yok Zengin adam😀
Ben çok defa son parayı tek sayıya basıp kazandım. Rekorum da 100 küsür. Kırmızı 12 yi her taraftan kapatmıştım. Sanırım 144k almışttım. Tabi 200 yapayım derken batırdımBazen 10k eksiye gidince rulwte sarılıoz biranda kurtaram diye o da gittimi psikoloji kalmıyor ha gelirse iyi 1 dakikada kuetarıonda gıdınce koyuyor adama
Emegine sağlık dostum@Barrios @JayJayOkocha @vurucu999 @fearjr1992 @zeisy @murobaşkan @Enişte @SaHgEc liste budur arkadaslar @Mülayim6060 kesene bereket
Murobaskani çıkaralım onun paraya ihtiyacı yok Zengin adam😀
🤣🤣🤣Kanka naçizane bı soru Muro başkan konunun neresinde ? @qguzh4nn0
O ne ara zengin oldu yavvvvMurobaskani çıkaralım onun paraya ihtiyacı yok Zengin adam😀
Kesene bereket dostMurobaskani çıkaralım onun paraya ihtiyacı yok Zengin adam😀
Emeğine sağlık kanka 🤞🏽@Barrios @JayJayOkocha @vurucu999 @fearjr1992 @zeisy @murobaşkan @Enişte @SaHgEc liste budur arkadaslar @Mülayim6060 kesene bereket
Patron o muydu yoksa 😂😂Murobaskani çıkaralım onun paraya ihtiyacı yok Zengin adam😀
Evet fena yakalandıOo sponsor belli oldu![]()
Hocam ben niye yokum@Barrios @JayJayOkocha @vurucu999 @fearjr1992 @zeisy @murobaşkan @Enişte @SaHgEc liste budur arkadaslar @Mülayim6060 kesene bereket
Canın sağolsun zaten ben hak etmemiştim reisMurobaskani çıkaralım onun paraya ihtiyacı yok Zengin adam😀
Neye göre hazırladın kanka merak ettim@Barrios @JayJayOkocha @vurucu999 @fearjr1992 @zeisy @murobaşkan @Enişte @SaHgEc liste budur arkadaslar @Mülayim6060 kesene bereket