Belki kafadan bakar kim takiplemis kim çok sonradan gelmiş yada kim yalandan bol şans yazıp kaçıp kupon gelmeye yakın geri gelmiş görür hepsiniBilemiyoruz artık
Belki kafadan bakar kim takiplemis kim çok sonradan gelmiş yada kim yalandan bol şans yazıp kaçıp kupon gelmeye yakın geri gelmiş görür hepsiniBilemiyoruz artık
KesinlikleBelki kafadan bakar kim takiplemis kim çok sonradan gelmiş yada kim yalandan bol şans yazıp kaçıp kupon gelmeye yakın geri gelmiş görür hepsini
Yok vallahi uyumadım uyuyamadım dişim 5 6 gündür fena ağrıyor uyutmuyor namussuzSen uyumadın mi dost daha![]()
Helal dostArkadaşlar kimsenin dediğine bakmayın henüz kimseye ulaşmadım çekim henüz gelmedi.
Aynen ya çözemedimForum gidici gibi buarada kesilip duruyor
Dış zor be dost Allah yardımcın olsunYok vallahi uyumadım uyuyamadım dişim 5 6 gündür fena ağrıyor uyutmuyor namussuz
okşanı boşver hayriye var şimdiŞahin K abi senin ne işin var burda sen git Okşan hanımla ilgilensene 😂😂
Öyle olması lazım ki hak geçmesin adam kupon tutmuş gelmiş bol şans Tebrikler devam bilmem ne yazıyor kim hakettiyse zaten dostumuz gerekeni yapar ben en kafadan baktım 8 kişi anca çıkardım 3. Golden sonrasina kadar düzgün takipleyenKesinlikle
Evet dost haklısınKral denilen mantıklıydı aslında. Bankadan sıkıntı olmaması için. Holiden falan göndersen , sen de sıkıntıya düşmezdin
Amin amin vallahi billahi çok kötü bazen kulağıma vuruyor ağrısı yüzümü uyuşturuyor namussuzDış zor be dost Allah yardımcın olsun![]()
Kimler kanka onlarÖyle olması lazım ki hak geçmesin adam kupon tutmuş gelmiş bol şans Tebrikler devam bilmem ne yazıyor kim hakettiyse zaten dostumuz gerekeni yapar ben en kafadan baktım 8 kişi anca çıkardım 3. Golden sonrasina kadar düzgün takipleyen
Biz iki gün aldık tam bugün 200 spin veriyor para yokYakında göndermez pusula onu. Etkinlik yaptılar. Çok kişi çekim verdi. Çoğu hala bekliyor. Sabaha anca gelir
Sen ben o buKimler kanka onlar
Doğru diyorsun o ödeme gelmez şuan yani site içinden göndermek mantıklıydı k.qdi atılmasını istediği siteyi yazardı en basitiydiYakında göndermez pusula onu. Etkinlik yaptılar. Çok kişi çekim verdi. Çoğu hala bekliyor. Sabaha anca gelir
Sen kara leiosa kartal yamal ben marleyKimler kanka onlar
Ben bir dün aldım bugün alamıyorum /: burdan çıkarsa bahtimiza yükseltip almaya calisicamBiz iki gün aldık tam bugün 200 spin veriyor para yok![]()
hhahahaahahahaSen ben o bu