Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Mrlbra | Red Japonya Basket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
9000
Kupon Oranı
3.41

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,495
14,399
113
Eski sevgilime kredi çektirmiştim 95k falan kızın ailesinin haberi yok amcık avukat aramış icra kağıt vs diye başım belada pazartesi mesai saatıbe kadar vakit verdi avukat faizi maiziı 122 dedi
İnşallah bulursun dostum büyük para

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,846
11,664
113
Eski sevgilime kredi çektirmiştim 95k falan kızın ailesinin haberi yok amcık avukat aramış icra kağıt vs diye başım belada pazartesi mesai saatıbe kadar vakit verdi avukat faizi maiziı 122 dedi
Aga bu işler ulu orta konuşulacak şeyler değil umarım Allah yardımcın olsun

Danger38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,207
3,323
113
Yapılandır başkan ara ödeme durumuz yok de bu ipneler öyle korkutmaya çalışıyor benim kuzen 90 k ödemiyorum. Dedi sonra peşine düştüler ara ara dedi ana parami öderim taksit öderim dedi mecbur kabul ettiler

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,415
31,617
113
Yapılandır başkan ara ödeme durumuz yok de bu ipneler öyle korkutmaya çalışıyor benim kuzen 90 k ödemiyorum. Dedi sonra peşine düştüler ara ara dedi ana parami öderim taksit öderim dedi mecbur kabul ettiler
Mesele ailesinin öğrenmemesi kanka ailesinden birini arayabilir

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,415
31,617
113
Akşam bişeyler yapalım hedefe ulaşırsam merak etmeyin ama

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,860
113
Mesele ailesinin öğrenmemesi kanka ailesinden birini arayabilir
Avukatı arayıp bu konu üzerinden tehdit edin bırak aileisni aramayı seni bile aramaz hatta senin borcun için kimseyi arayamaz suç bu öttürürler onları

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,415
31,617
113
Para lazımsa konu açmayacaksın burda herkes paraya ortak oluyo çünkü kafan agrımasın istiyorsan sadece keyfine attığın zaman konu açılır ölüyorum de dost ölmeden bi 200 lazım atar mısın yazarlar
Dağııtım yada roll olarak açmadım kanka

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,846
11,664
113
Para lazımsa konu açmayacaksın burda herkes paraya ortak oluyo çünkü kafan agrımasın istiyorsan sadece keyfine attığın zaman konu açılır ölüyorum de dost ölmeden bi 200 lazım atar mısın yazarlar
Ben at 500 roket alalım yazdım enişte 🤣🤣🤣

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,860
113
I dont need your love
Baba bastım gaza

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,415
31,617
113
Sen kendinden bilmen lazım kardeşim sen kendin biri konu açınca saymıyor musun para yokken hadi bilmeyeni boşver herkes bi umut işte bi şey olur diye takip ediyor
Dostum gece sigara param yoktu bunuda botç harç kredi bulduk bir umut maçları da bir kaç kişi ile analiz ettik amacım gösteriş veya başka bişey değil az çok tanıyanşar var asla böyle birisi olmadım CL'de 5 aldıysak 3ünüdağıttık bu durum yoktu cuma günü işler karıştı özelden durumumu bilenler var şimdi ben 122k hedefim varken 500₺ birine vermek için çekim mi yapayım biraz öncede dedim zaten çekersem akşama kadar hedefe ulaşırsam veririm diye ama hesapta başka para yokken sörf ödül için nasıl çekim yapayım allah aşkına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...