- 18,766
- 12,939
- 113
4 10
Bu pastırma harbi rakipten daha iyi oynuyor aslında ben maçın videosunu bile bulamadım canlıtrıbun maçları veriyordu normalde. Bu Macı bı turlu bulamadım ızleyemedım bide set alamadı patates oldukHarbi pastırma oldu adam set alamadı ama umutun ilk verdiği Samyel 3 1 kazandı
Burdan izle dostum hepsi var maçlarınBu pastırma harbi rakipten daha iyi oynuyor aslında ben maçın videosunu bile bulamadım canlıtrıbun maçları veriyordu normalde. Bu Macı bı turlu bulamadım ızleyemedım bide set alamadı patates olduk
Tşk reisBurdan izle dostum hepsi var maçların
Kanka foruma bi oku ufle : )) nefesin kuvvetli seninGecmis olsun kanka olmadi bu
Hahahha kanka simdi uyuyorum rüyalarda okuyup üflicem merak etme sen yarina herkes kazanacakKanka foruma bi oku ufle : )) nefesin kuvvetli senin
Yarın diye diye ebemizi gormeyek kanka da : ))) ama inanıyorum her ay 10 20 arası vuruyorum paraya bu ay da ole olcak totem yapıom : ))Hahahha kanka simdi uyuyorum rüyalarda okuyup üflicem merak etme sen yarina herkes kazanacak![]()
Insallah kankam bu ay 30 olsunYarın diye diye ebemizi gormeyek kanka da : ))) ama inanıyorum her ay 10 20 arası vuruyorum paraya bu ay da ole olcak totem yapıom : ))
Kanka bu 1k mesajım sana nasip oldu .düşün yanı ne kadar sevdiğimi seni : ))) hedef 10 k daInsallah kankam bu ay 30 olsun![]()