- 4,439
- 952
- 113
Kanka çok basit habire gol atıyolarKanka o lig guzel de ben orda donen olayi cozemedim hic oyuzden hic oynamadim o lige![]()
Kanka çok basit habire gol atıyolarKanka o lig guzel de ben orda donen olayi cozemedim hic oyuzden hic oynamadim o lige![]()
Farklı şehirden girince sıkıntı olmaz demi kanka birde diyelim betco iki farklı sitede birinde alt birinde üst oynayınca alt yapı bloke koyuyor sanırım bilgin var mı bu konudaHemen şifreleri özelden yaz ve arkana yaslan![]()
Senin icin denicem kankaKanka çok basit habire gol atıyolararada file veren maçları oluyor ama genelde 30 maçlarının 24tanesi üsttür bide +7ler flan havada uçuşuyor gençlerde be bölgesel liglerinde
PardonSenin icin denicem kanka![]()
Yok ya bişey olduğu yokFarklı şehirden girince sıkıntı olmaz demi kanka birde diyelim betco iki farklı sitede birinde alt birinde üst oynayınca alt yapı bloke koyuyor sanırım bilgin var mı bu konuda
Tabikide seninde öyle her zaman.2.gün sonra vurucaz bakalım paranın dibine : ))Eyvallah kankam benim senin yerin hep ayri biliyosun![]()
Insallah kankam sen kazan benim icin gerisi muhim degil biliyosunTabikide seninde öyle her zaman.2.gün sonra vurucaz bakalım paranın dibine : ))
PardonInsallah kankam sen kazan benim icin gerisi muhim degil biliyosun![]()