- 18,766
- 12,939
- 113
Kanka ben abd hastasiyim korner ve gol en sevdigimAvusturalya benimde
Kanka ben abd hastasiyim korner ve gol en sevdigimAvusturalya benimde
Ve kornerleeerGolllllllerrrrr
Kanka çocuk bezi yolla benim.kıza bez yetismio : ))))Ooooo kanka desene 2 3k kasa geliyor tekrardan 14 kupon üst üste serüveni gibi birgün olsun o günhediye ne istiyosun ondan bahset hele
![]()
Ve taçlarrrrrVe kornerleeer
Hahahahhaha kanka dur daha benim yeğenim ufak olacak o kadar 2 3 aya düzene girer ama biliyosun sen iste yeter fizana gönderirimKanka çocuk bezi yolla benim.kıza bez yetismio : ))))
Kanka bende avusturalya gençler, bölgeler, kadınlar vs her ligleri efsane geçiyor abd ayrı ama avustrlya daha seri para kastırıyorKanka ben abd hastasiyim korner ve gol en sevdigim![]()
Ve şikeleeeeerVe taçlarrrrr
Freebet bonuslar la felan rahat 3 k gelir diyorum umut önemli olan çevirmek işte frebetleri felan .zaten 3 hesabımı iyi oynayan birine vericem ne yaparsa yarısı onun olsunDoğum günün kutlu olsun reis doğum gününde yapışırım sana![]()
Kanka o lig guzel de ben orda donen olayi cozemedim hic oyuzden hic oynamadim o ligeKanka bende avusturalya gençler, bölgeler, kadınlar vs her ligleri efsane geçiyor abd ayrı ama avustrlya daha seri para kastırıyor![]()
Hemen şifreleri özelden yaz ve arkana yaslanFreebet bonuslar la felan rahat 3 k gelir diyorum umut önemli olan çevirmek işte frebetleri felan .zaten 3 hesabımı iyi oynayan birine vericem ne yaparsa yarısı onun olsun
Hayirli sabahlar reis@mrjames3546 dostum sana bol şanslar arkadaşkar hepinize iyi sabahlar dilerim artık benim gözler gidiyor ben yatar kendinize iyi davranın
İyi gclr knk@mrjames3546 dostum sana bol şanslar arkadaşkar hepinize iyi sabahlar dilerim artık benim gözler gidiyor ben yatar kendinize iyi davranın
Adamın dibisin kanka sen dusunmen yeterHahahahhaha kanka dur daha benim yeğenim ufak olacak o kadar 2 3 aya düzene girer ama biliyosun sen iste yeter fizana gönderirim![]()
Eyvallah kankam benim senin yerin hep ayri biliyosunAdamın dibisin kanka sen dusunmen yeter