- 22,747
- 5,325
- 113
Çıkaracak son per daha fazlasını çıkaracak son ceyrekler daha çok atiyor11 lazım, 3. Per 12 üretti bakalım
Çıkaracak son per daha fazlasını çıkaracak son ceyrekler daha çok atiyor11 lazım, 3. Per 12 üretti bakalım
Evet ama fark açılırsa sıkıntı olur işteÇıkaracak son per daha fazlasını çıkaracak son ceyrekler daha çok atiyor
Alpi otnamaya basladi o cikincaSon toplara önde girerse zaten faullerle her şekil gelir, ama işte oyun öyle göstermiyor clip pert
AynenAlpi otnamaya basladi o cikinca
Kapandıydi ne güzel sonda hata yaptılar ana hala 6 sayı fark hiç bişey NBA içinEvet ama fark açılırsa sıkıntı olur işte
Son per mecbur oynar dost .. clippers maça ortak olur kawhi önderliğindeFull pyımda olması gerek şimdi
Sorun yasamazsin umarım reis 👏 🙋 yarım maaş kazancından gerçekten olmanı istemeyiz bana para atman için demiyorum cidden Kazan kaybetme forumda herkes kazansın kaybetmesinBu arada 11 değil 12 de olabilir bence bi ribant yanlış girdiler yinefr belli olmaz 12 bekleyelim yinede biz, geçen bi arkadaşın kuponda öyle olmuştu
Reis daha var ya .. burdan gelmemesi enterasan olur .. bi ritim tutsa tamam bu işAllahsız kitapsız bunlar yemin ediyorum aptal topluluğu hepsi ulan adamın eline top çarpması alan koşuyor bok varmış gibi ileri
Dostum fark açılırsa adam çıkar diyorumReis daha var ya .. burdan gelmemesi enterasan olur .. bi ritim tutsa tamam bu iş