- 22,833
- 5,373
- 113
Çıkarmaz bence eli sıcak1 dakkası var ilk molada cıkacak
Çıkarmaz bence eli sıcak1 dakkası var ilk molada cıkacak
Şimdi cıkarDeğişiklik oldu çıkarmadı
Gidecek kafa kafaya Houston bugün o kadar iyi değil acamaz farkiDiğerleri destek verse maç sonu kafa kafaya gitmesizse sıçtık
Son toplara önde girerse zaten faullerle her şekil gelir, ama işte oyun öyle göstermiyor clip pertGidecek kafa kafaya Houston bugün o kadar iyi değil acamaz farki
Son muhabbetlerden sonra kripto yöntemini kaldırdılar açılır bir kaç güneBol sans dost, son per agirligini koyar total katki 43 44 flan olur wonlar diye dusunuyorum, konudan bagimsizda bir sey sorayim. Holi ve jojoda 2 3 gundur kripto yatirim yapamiyorum yatirim sayfasinda aktif gozukmuyor. Herkeste mi boyle acaba
Kacirdigim birsey oldu sanirim son muhabbetler derken konuyu dagitmakta istemiyorum konu sahibi hakkini helal etsinSon muhabbetlerden sonra kripto yöntemini kaldırdılar açılır bir kaç güne
Veysel şahinin kripto hesaplarına operasyon yaptılar 500 milyon dolarlık kripto varlığa el konulduKacirdigim birsey oldu sanirim son muhabbetler derken konuyu dagitmakta istemiyorum konu sahibi hakkini helal etsin