- 29,812
- 10,844
- 113
Bizim adam 3 lük attı birde maci kazandırdı
Dm açıkohaaa tripleye bakk brooker naptınn la
Bizim adam 3 lük attı birde maci kazandırdı
Dm açıkohaaa tripleye bakk brooker naptınn la
ibanmı reisDm açık
Evetibanmı reis
Reis sende şu adama bi evet veya hayır de bi cevap ver.yeri geliyo sende rolde oluyorsun.bugun olur yarın olmaz sendede.adama bı cevap bari ver
👍👍 Tebrikler
Tbrk
Kazancı daim olsun evet de hayırda dese dahi kazanması her iki cevapa karşı da bizi mutlu eddi 👍Reis sende şu adama bi evet veya hayır de bi cevap ver.yeri geliyo sende rolde oluyorsun.bugun olur yarın olmaz sendede.adama bı cevap bari ver
Adamın profiline girip bak anlarsın ne demek istemediğimi dost bi biz mi enayiyiz o kadar rol yapıyoruz dağıtım yapıp paylaşım yapıyoruz. Hayat paylaştıkça güzel tek taraflı değil, rol konusu yok adamın istediği miktar önemli değil çok cüzii eyvallah atsrım ama hakeden bir başkası istese içtenlikle atarım. İhtiyacı vardıysa maçı takip ederdi bende verirdim sorun yokReis sende şu adama bi evet veya hayır de bi cevap ver.yeri geliyo sende rolde oluyorsun.bugun olur yarın olmaz sendede.adama bı cevap bari ver
Yonetime bildir zaten 10 gün ban yemişti geri gelmiş bu kez sınırsız ban yer ins dostAdamın profiline girip bak anlarsın ne demek istemediğimi dost bi biz mi enayiyiz o kadar rol yapıyoruz dağıtım yapıp paylaşım yapıyoruz. Hayat paylaştıkça güzel tek taraflı değil, rol konusu yok adamın istediği miktar önemli değil çok cüzii eyvallah atsrım ama hakeden bir başkası istese içtenlikle atarım. İhtiyacı vardıysa maçı takip ederdi bende verirdim sorun yokneyse iyi geceler
Kazancın tekrar daim olsun. Saqol 👍 reis anlık denk geldim rolüne iyikide geldim güzle zaman geçsin herneyse daim olsun iyi gecelerAdamın profiline girip bak anlarsın ne demek istemediğimi dost bi biz mi enayiyiz o kadar rol yapıyoruz dağıtım yapıp paylaşım yapıyoruz. Hayat paylaştıkça güzel tek taraflı değil, rol konusu yok adamın istediği miktar önemli değil çok cüzii eyvallah atsrım ama hakeden bir başkası istese içtenlikle atarım. İhtiyacı vardıysa maçı takip ederdi bende verirdim sorun yokneyse iyi geceler
Aha bilen birisi misalYonetime bildir zaten 10 gün ban yemişti geri gelmiş bu kez sınırsız ban yer ins dost
ben anladım zatende cevap ver daha yazmaz diye dedim.Adamın profiline girip bak anlarsın ne demek istemediğimi dost bi biz mi enayiyiz o kadar rol yapıyoruz dağıtım yapıp paylaşım yapıyoruz. Hayat paylaştıkça güzel tek taraflı değil, rol konusu yok adamın istediği miktar önemli değil çok cüzii eyvallah atsrım ama hakeden bir başkası istese içtenlikle atarım. İhtiyacı vardıysa maçı takip ederdi bende verirdim sorun yokneyse iyi geceler
Tebrikler Kral yak artık
Günaydın Muro hayırlı sabahlar dostLan yeni kalktım 😄
Günaydın KralGünaydın Muro hayırlı sabahlar dost