- 63,529
- 32,634
- 113
Kupon yapmayı öğretmekle alakası yok ki bunun maçları hissederek oynuyorumMuro başkan şu kupon yapmayı bana da öğret müsait olunca 2 yi 3 yapamıyorum durum o kadar vahim
Kupon yapmayı öğretmekle alakası yok ki bunun maçları hissederek oynuyorumMuro başkan şu kupon yapmayı bana da öğret müsait olunca 2 yi 3 yapamıyorum durum o kadar vahim
Bazen öyle 30 u geçemiyorlar ama bakalım aslımda iyi oynamıyorlar, 25 sayı faullerden gelmiş ve dep yüzde 65 atmasına rağmen düşün süre ilerleyememiş resmen faullerden, kazma adamlar bakalım şans varsa olur77 kanka bunlar 4. periyot yatacaklar
kaldı ki adamlar aykta zor duruyor fauller olmasa işleri zorBazen öyle 30 u geçemiyorlar ama bakalım aslımda iyi oynamıyorlar, 25 sayı faullerden gelmiş ve dep yüzde 65 atmasına rağmen düşün süre ilerleyememiş resmen faullerden, kazma adamlar bakalım şans varsa olur
Olaya bak gol atari 1.95ti 2 sut cekeri bile gelmemiş inanılmaz..Osimen yediği kupon![]()
oda bişeymi hattrick yaparı 5000 oran dıOlaya bak gol atari 1.95ti 2 sut cekeri bile gelmemiş inanılmaz..
O imkansızdı zaten brooda bişeymi hattrick yaparı 5000 oran dı