Dost maaşı iyi en kotu ayda 80 k kazanırsın ama kiş sezonu geldi bide tehlikeliMotor aliyom taksitli 84 k
Boş iş oğlu boş iş uzak dur 5 yıl yaptım çöpMotor aliyom taksitli 84 k
Iyi kazanıyorlar kuryeler dost ayda 150kTebrikler dost zor iş kışın sıkıntı yazın 6 ay çalış kışın yat ben bilmiyom bu isleri
NieBoş iş oğlu boş iş uzak dur 5 yıl yaptım çöp
AynDost maaşı iyi en kotu ayda 80 k kazanırsın ama kiş sezonu geldi bide tehlikeli
Evet inşallah sende kazanırsın dostIyi kazanıyorlar kuryeler dost ayda 150k
TmEvet inşallah sende kazanırsın dost
Nie boş isBoş iş oğlu boş iş uzak dur 5 yıl yaptım çöp
O zaman boşuna çalışıyoruz . İşi bırakıp hepimiz kuryelik yapalımIyi kazanıyorlar kuryeler dost ayda 150k
Demekki dezavantajlarida varO zaman boşuna çalışıyoruz . İşi bırakıp hepimiz kuryelik yapalım
Yerim ben böyle dezavantajı kurye olacağım benDemekki dezavantajlarida var
Kardeşim millet iki video çekiyor zannediyorlar ki iyi para varmış alakası yok kazanan vardır yine ama çoğu kazamaz o paraları sabah 8 alsam 10 belki o zaman bi hareket olur onda da yemişim öyle parayıO zaman boşuna çalışıyoruz . İşi bırakıp hepimiz kuryelik yapalım
SaolKolay gelsin
Denemeden bilemeyiz kazancıKardeşim millet iki video çekiyor zannediyorlar ki iyi para varmış alakası yok kazanan vardır yine ama çoğu kazamaz o paraları sabah 8 alsam 10 belki o zaman bi hareket olur onda da yemişim öyle parayı