Alakası yokÇok gülme adam doğru söylüyor 5 k mesaj yapmak için açılmış bir konu.
Alakası yokÇok gülme adam doğru söylüyor 5 k mesaj yapmak için açılmış bir konu.
Reis kumar sonuçta o parayı yatiriyorsan herşeyi göze alacaksın kaybedince aglamayacaksin bir insanda irade olur Allah beyin vermiş yemek yiyeceğin parayı kumara basar mi insan colugunun çocuğunun rizkiniBenden 300 gitse nolur 3k gitse nolur
Alakası yok ortaya birsey dedim 5k olsa iyidi diyom smsHe valla 😀😀😀
La bende onu savunuorm ben konu açana guluormÇok gülme adam doğru söylüyor 5 k mesaj yapmak için açılmış bir konu.
BasarrReis kumar sonuçta o parayı yatiriyorsan herşeyi göze alacaksın kaybedince aglamayacaksin bir insanda irade olur Allah beyin vermiş yemek yiyeceğin parayı kumara basar mi insan colugunun çocuğunun rizkini
Ha pardon üstadLa bende onu savunuorm ben konu açana guluorm
İşte sonra senin gibi ağlar milleten para isterBasarr
Sorun yok reisimHa pardon üstad
Kardeş maaşının sonuna kadar kaybedecek kadar niye zorluyorsun sonra sigara parasına muhtaç oluyorsun sana sigara parası atan adama hakaret ediyorsun yakışmadı sanaNe oldu knka 300tl attın bi dünya konuştun
Sen buna para mi attınKardeş maaşının sonuna kadar kaybedecek kadar niye zorluyorsun sonra sigara parasına muhtaç oluyorsun sana sigara parası atan adama hakaret ediyorsun yakışmadı sana
Mevzu o değil kardeşimSen buna para mi attın
Inanmiyon ql bkGüzel kardeşim bu kadar çok belli ediyorsun ki mesaj kasmak için acdını kayıpınla alakan olmadıgı acıkca belli
Reis kusura bakma da neyse abi neden para atiorsun ki böyle insanlara emin ol senin attiginida yatirmistir ayak yapıyor milleten para koparmak içinMevzu o değil kardeşim
Boş konuşma görüntüde attimReis kusura bakma da neyse abi neden para atiorsun ki böyle insanlara emin ol senin attiginida yatirmistir ayak yapıyor milleten para koparmak için
Dün kaybettim yazmışsın 5 günlük yatırımı atmışsın 😆I
Inanmiyon ql bk
Kimseden para istemedik atmak istedi atıyorlar ards bos knsma
Haftalık olarakDün kaybettim yazmışsın 5 günlük yatırımı atmışsın 😆
Abi ayak yapma sırf milletten para koparmak için insanlara acitasyon yapiorsun burda dileniorsunBoş konuşma görüntüde attim