- 79,301
- 15,210
- 113
Konu içinden mi ulaştınNormalde roll konusu değil ama ben yine 2-3 kişiye ulaştım şimdi şöyle bi bakim takip edenler içinde 1 kupon yapim
Konu içinden mi ulaştınNormalde roll konusu değil ama ben yine 2-3 kişiye ulaştım şimdi şöyle bi bakim takip edenler içinde 1 kupon yapim
Dost iy 1.5 üstte de vardım yap yakışanı 😃Normalde roll konusu değil ama ben yine 2-3 kişiye ulaştım şimdi şöyle bi bakim takip edenler içinde 1 kupon yapim
YokKonu içinden mi ulaştın
Gönder gelsinnnnnnNormalde roll konusu değil ama ben yine 2-3 kişiye ulaştım şimdi şöyle bi bakim takip edenler içinde 1 kupon yapim
Yok onlar güzellik yapmışlardı bende onlara yaptım konuyla alakasızKonu içinden mi ulaştın
Emojilerden mi baktın sen brom
Bol şans bekliyoruzBaktım konuya 4kişi kestirdim gözüme onlar içinde 1 kupon yapim çekim geldikten sonra
BekleniyorBaktım konuya 4kişi kestirdim gözüme onlar içinde 1 kupon yapim çekim geldikten sonra
Tek olsun bariBaktım konuya 4kişi kestirdim gözüme onlar içinde 1 kupon yapim çekim geldikten sonra
Öyle olucak zatenTek olsun bari
gönder gelsin yeni kupon 0Yok onlar güzellik yapmışlardı bende onlara yaptım konuyla alakasız
Kupon buraya mi gelecekÖdül yolladiklarımın konuyla alakası yoktur bilginize konu zaten roll konusu değil