cok mu zor şunu yapmak sence?
cok mu zor şunu yapmak sence?
Arkadaslar malesaf insanlar yatirim yapiyor. Dikkatli olmalari lazim. O kadar guvenilir siteler var kiŞuna bak ya mesajı özene bezene yazmış resmen millet tokatlansın diye mi yaptın bunu bir de yapay zekadan düzelttin galiba
Arkadaslar 1000 , 1000 topluyorlar millettenDostlar yanlış anlamayın ama hayır yaramıyor keşke atmasaydım
Çekimini ispat edecek bir kişi bile yok çünkü herkesi dolandırmışlarArkadaslar 1000 , 1000 topluyorlar milletten
Yok bide bazı gozlar var tokatlaniyor ödedi diyor bilerek bu kadarmi fesat olur insan ben carpildim millet carpildim diyorlar resmenÇekimini ispat edecek bir kişi bile yok çünkü herkesi dolandırmışlar
Bu konu başlarında bir iki tane çakal diyordu ya Yok işte biz çektik falan filan yok o çakallar ortadaYok bide bazı gozlar var tokatlaniyor ödedi diyor bilerek bu kadarmi fesat olur insan ben carpildim millet carpildim diyorlar resmen
Aynen dikkatli olunDolandırıcı mı bunlar
Sen suya bu derken ben kumar oynatıyordum banamı anlatıyorsun lale?Senin bı bok bildiğin yok 200 bin ne çocukların hesabında var artık 100 200 komikmisin acaba kendine gulduruyosun
Yatırımlı bonus için sitelere üye olmaya değmezşu yatırımlı deneme bonuslarını almasanız güzel yatırımsız bonuslar çıkacakda adamlar niye yapsın ki alıyorlar ne olursa olsun
Sahtedir önüne gelen şite yapıştırıyo zaten
Kimse para falan yatirmasin üyelikte yapmayın dolandırıcı site uzak durun size soyliyimSenin adının sonuna x her nedense