- 2,225
- 577
- 113
Dandik site
Sen site elemanisin dimi beni savunmuyorsunTövbe estagfurullah tövbe kardeş millete ne diyorsun atıp oynamasaydın sanki biz yaptırdık kafayı mı yedin
Sakineye yapilan yanlış banada yapildisakın yatırmayın
Ekli dosyayı görüntüle 935155
ödeme yapmıyormu şimdi yatırım yapmayalım o zamanSakineye yapilan yanlış banada yapildi
Benim 1000 tl gitti hesabımı silip kimlik on arka selfie ikametgah istediler 48 saate dönüş sağlayacakmış maile biz bakmiyoruz dedilerödeme yapmıyormu şimdi yatırım yapmayalım o zaman
gecmis olsun insanları 1000 kere uyarıyoruz hala yatıranlar var işteBenim 1000 tl gitti hesabımı silip kimlik on arka selfie ikametgah istediler 48 saate dönüş sağlayacakmış maile biz bakmiyoruz dediler
64k parayı ödemedi işte hadi bonus kazancını silersin anlarım anaparamı nasıl siliyorsun düpedüz hırsızlık bu sakın yatırmaödeme yapmıyormu şimdi yatırım yapmayalım o zaman
Nerden bileyim sakine her zaman buraya girmiyorum görmedim konunu oltanın ucuna takildikgecmis olsun insanları 1000 kere uyarıyoruz hala yatıranlar var işte
Hırslık değil bunun adı GASP GASP64k parayı ödemedi işte hadi bonus kazancını silersin anlarım anaparamı nasıl siliyorsun düpedüz hırsızlık bu sakın yatırma
bide sabah site sağlam diyen 2 tane eleman vardı onları forumdan banlamak lazım64k parayı ödemedi işte hadi bonus kazancını silersin anlarım anaparamı nasıl siliyorsun düpedüz hırsızlık bu sakın yatırma
Kim onlar dost ifşa edelimbide sabah site sağlam diyen 2 tane eleman vardı onları forumdan banlamak lazım