Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tenis Milli Tenisçi Zeynep Sönmez Merida Açık'a Çeyrek Finalde Veda Etti

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
121,449
88,646
113
1772267702875.png

Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Meksika'da düzenlenen Merida Açık Kadınlar Tenis Turnuvası'na çeyrek finalde veda etti.

Dünya sıralamasının 81. basamağındaki Zeynep,
Merida kentinde gerçekleştirilen WTA 500 düzeyindeki organizasyonun çeyrek finalinde dünya 61 numarası İspanyol Cristina Bucsa ile karşılaştı.

23 yaşındaki milli sporcu, rakibine 6-3 ve 6-4'lük setlerle 2-0 mağlup olarak turnuvadan elendi.

BYTENNİS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,474
1,058
113
Bildiğin rakip ezdi

BYTENNİS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,474
1,058
113
Harika geçti Wungu falan
İstikrarlı oynayınca dehşet bir oyuncu zamanında güzel paralar kazandırdı favori oyuncularımdan biri
Tio yu da yener bence tio tamamen bitmiş durumda hiç beğenmiyorum son dönemdeki oyununu

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,617
7,653
113
İstikrarlı oynayınca dehşet bir oyuncu zamanında güzel paralar kazandırdı favori oyuncularımdan biri
Tio yu da yener bence tio tamamen bitmiş durumda hiç beğenmiyorum son dönemdeki oyununu
Diğer dediklerin az çok doğru da BigFoe kupayı çoktan kazandı kardeşim şansı yok cobo nun

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,617
7,653
113
Tavanı belli oyuncu servisleri de ortalama en fazla