Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Midas 300 TL Hediye Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
186
104
43
dostum bozdurunca 300₺ üstünü çektiriyor mesala anında 307₺ mi oldu 7₺ çektiriyor sen 300ü nasıl çektin ?
50 TL'lik hesap onayı için yatırdım 350 olarak çektim dost btc olarak verdi bozdurdum farklı bir şey yapmadım

asooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
186
104
43
Kardeşlerim adam size iyilik yapıyor fikir veriyor yok sanal yok çekilmiyor diyorsunuz bende çektim aynıyerden bak inan mayan öküzler baksın
Sağol dost belki insanlar faydalanır hepimiz tersoyuz diye paylaşım yapayım dedim de yöntemi anlatamadım galiba

anillgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
707
379
63
illa 50₺ mi yatırmak lazım kanka ? 10-20 olmaz mı

Kattapa

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
75
41
18
1000017094.jpgabi bakiye yetersiz diyor 50 TL yatırdım ama çekemiyorum yardımcı olur musunuz lütfen

Sinsidda44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
522
385
63
Bende yaptim verdi de 311'i usdt aldım sattım bütün parayla btc aldim sattım yine de çekilebilir olmadı neden ki

VarolFurkan38

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
63
42
18
50 tl direk yatirincami ekliyor yoksa yatirilan 50 tl.ile.islem yapmam gerekirmi

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,323
8,115
113
Dostlar midas kriptoya üyelik oluşturduktan sonra 50 tl işlem yapınca 300 değerinde btc hediye veriyor otomatik hesaba geciyor
Dostum herkesin mesajına kafan yorulmuyormu bak bende yatırdım 50tl çekilmiyor sadece yatırdığım para çekiliyor al sat yaptim yene yok şu işi şuraya tam olarak yazsan seni yormaz diye düşünüyorum

Sinsidda44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
522
385
63
Dostum herkesin mesajına kafan yorulmuyormu bak bende yatırdım 50tl çekilmiyor sadece yatırdığım para çekiliyor al sat yaptim yene yok şu işi şuraya tam olarak yazsan seni yormaz diye düşünüyorum
Aynen bak attım sadece çekilebilir 50tl gözüküyor ama bakiye 350, diğer 300 çekilebilir gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...