- 87,926
- 96,631
- 113
Oynuyor musun hala kumarNeden uyandım yeni bir bakayım dedim .Dün erken yattım uyanamadim gece.Bir bakayım ne var ne yok dedim 😂
Oynuyor musun hala kumarNeden uyandım yeni bir bakayım dedim .Dün erken yattım uyanamadim gece.Bir bakayım ne var ne yok dedim 😂
Kullanıcı adım kriptohasimNereye yatırım yapacaz ya. Para yatırılacak site kalmadı
Evet ne yapayım daha büyük vurgun yapamadım.Ya bende sorun yada genel olarak para verenlerin verdikleri parada gözü kaliyor kazanıyorum.Bu kadarda tAlihsizlik olamaz 😔Oynuyor musun hala kumar
Ben 3 gün önce ve neye yaptım havaleNereye yatırım yapacaz ya. Para yatırılacak site kalmadı
Yok be millet seviyor seni etliye sütlüye karıştığın yok büyük şans lazım işte düşük kasalarla yakalamak içinEvet ne yapayım daha büyük vurgun yapamadım.Ya bende sorun yada genel olarak para verenlerin verdikleri parada gözü kaliyor kazanıyorum.Bu kadarda tAlihsizlik olamaz 😔
Bana yatirabilirsinNereye yatırım yapacaz ya. Para yatırılacak site kalmadı
Yemiyor az önce paribuya attım ordan globale atacaktım yemedi 72 saat bekle dediKullanıcı adım kriptohasim
Binance yok mu kaç yatırcan tek seferlik yardımcı olayım sana krize girdiysenYemiyor az önce paribuya attım ordan globale atacaktım yemedi 72 saat bekle dedi
Ben atamıyorum öyle büyük para elimdekini kumara basmak mantıklı değil miktar 300 kadar yatırım yuksegini yapamadım daha o kadar para yok 😂Yok be millet seviyor seni etliye sütlüye karıştığın yok büyük şans lazım işte düşük kasalarla yakalamak için
Hepimiz aynıyız senem valla bak ben bıraktım slotu artık yasaldan kazı kazan kazıyorumDoğru @Enişte ama güldün 😂
Tebrik ederim dostum kazancın daim olsun inşallahSitelerde yatırma sorunu var, 1xbet aldık kuponu
Bol şans
Pana kaldı son maç Ekli dosyayı görüntüle 886333
Pardon yanlız yazmışım kendime gelememisim vbettr yaptım 😊🙏Nereye yatırım yapacaz ya. Para yatırılacak site kalmadı
O paralara denk gelmez işte yüzde 99 kayıp olur yüzbinler gitti alamadıkBen atamıyorum öyle büyük para elimdekini kumara basmak mantıklı değil miktar 300 kadar yatırım yuksegini yapamadım daha o kadar para yok 😂
Günaydin eniştem 👀Hepimiz aynıyız senem valla bak ben bıraktım slotu artık yasaldan kazı kazan kazıyorum
Günaydın merveGünaydin eniştem 👀
Günaydın balım 🧡Pardon yanlız yazmışım kendime gelememisim vbettr yaptım 😊🙏
Nasılsın 👋Günaydın merve
O çok zor ya inanki denk gelmesi .Çünkü ben küçüklüğümden beri onu deniyorum 31 yaşına geldim hala daha 10 tane felan deniyorum ama denk gelmiyorHepimiz aynıyız senem valla bak ben bıraktım slotu artık yasaldan kazı kazan kazıyorum