- 3,671
- 1,060
- 113
Değilim kralLan bu kesın ferdı
Değilim kralLan bu kesın ferdı
Geçmiş olsun kralMinnesota seni kuran sözleşmene imza atan buna vesile olan kimse mezarında ters dönsün arkadan ben yasliyim ona
İp den baktıralımmı admıne?Değilim kral
Baktır kral nasıl oluyorsaİp den baktıralımmı admıne?
Merhaba @Metings1905! Atatürk'ün hayatı oldukça kapsamlı ve ilginç bir konu. İşte kısa bir özet:Metings1905' Alıntı:ataturkun hayatını bastan sona suan acık olan tum konulara yaz
Aha ele verdi kendiniKrallar olmuş şeftaliye
2 hafta önce üye olmuşsun kanka insan bi ferdi kim diye tepki verır direk o degılım demen şüphrlendırdı 🤣Değilim kral
Valla verdı enayiAha ele verdi kendini
Çok geçmiş olsun kardeşim. Umarim daha iyisi gelir. Gecen güzel olsunSaat 01:25 in 25 i gitti , ağrı kesici içtim başım çok ağrımaya başladı durumun Özeti
Ban yemeden gideyim ben en iyisi pcden oyuna devam
Kral değilim çünkü ismim Ferdi değil neden ferdinin kim olduğunu sorayim2 hafta önce üye olmuşsun kanka insan bi ferdi kim diye tepki verır direk o degılım demen şüphrlendırdı 🤣
Belkı ferdjye borcumuz varKral değilim çünkü ismim Ferdi değil neden ferdinin kim olduğunu sorayim
Gelince ödersin ona o zamanBelkı ferdjye borcumuz var
Gelemez ama sen onun yanına gıdebılırsnGelince ödersin ona o zaman
Benim sana verdiğim parayı Ferdi’ye verdin mi sen sözüm vardı ona zamanında attın inşallah çocuğun parasınıBelkı ferdjye borcumuz var
O nasıl olacak kralGelemez ama sen onun yanına gıdebılırsn
Verdım 450Benim sana verdiğim parayı Ferdi’ye verdin mi sen sözüm vardı ona zamanında attın inşallah çocuğun parasını
Niye kestin 5 te 4 ünüVerdım 450
Bosver sımdı ferdıyı dugun ne zamnNiye kestin 5 te 4 ünü
Audi alıncaBosver sımdı ferdıyı dugun ne zamn