- 8,409
- 10,708
- 113
Ulan bu holigan 5 oran maxlanir mi acaba 5000 TL ye kafamda deli düşünceler karıncalanmaya başladı 🤣
Çalışsın işi nedir benden alıp sana veriyor senden alıp bana vermiyor bazen 🤣Betbox bize çalışıyor kanka
Uyudu@tahir1603 hele gel kanka gel şu metonun konuyu hallaç pamuğuna çevirelim
Kuponu tutan ödülü alan yorgan altına kaçtı
Sen niye bekliyonKuponu tutan ödülü alan yorgan altına kaçtı
Kardesım hattım kapanmıs cıkar yol arıyorun sımdı sana 1 k atsam sıte oder mı odemezmı elındekı son parayı bu durunda olsan rıske atarmsın konuda olanlara attım tanjuya borcum vardı onada attım 10k kazanmadımkı 2 k kazandımAynen dost
Roll actır kanka bosver holıyı sımdı@tahir1603 hele gel kanka gel şu metonun konuyu hallaç pamuğuna çevirelim
Aboo sen bitmişsin beKardesım hattım kapanmıs cıkar yol arıyorun sımdı sana 1 k atsam sıte oder mı odemezmı elındekı son parayı bu durunda olsan rıske atarmsın konuda olanlara attım tanjuya borcum vardı onada attım 10k kazanmadımkı 2 k kazandım
6k ya ne bıtıcem oderızAboo sen bitmişsin be
La bişey mi dedik Gönül koyan bişey diyen yok niye tribe giriyonKardesım hattım kapanmıs cıkar yol arıyorun sımdı sana 1 k atsam sıte oder mı odemezmı elındekı son parayı bu durunda olsan rıske atarmsın konuda olanlara attım tanjuya borcum vardı onada attım 10k kazanmadımkı 2 k kazandım
Durumu acıkladım dostum morelım bozuk roll acıyoz adam dırek ıban atıyor @Ziznelican nasıl adamlar varLa bişey mi dedik Gönül koyan bişey diyen yok niye tribe giriyon
1 e 1.5 atayım deseydin olurdu kırmazdı seni @Metings1905 😃😄Dost bir mevzu var da 1 yatır 2 çek imkan mümkünat varsa dm atabilir misin? Biliyorum yasak ama. Dm atacaktim dm kutun kapalı yalan yok. Mudavimlerdeniz. Çekelim atalım hemen geri
Umarım şakadır 😀1 e 1.5 atayım deseydin olurdu kırmazdı seni @Metings1905 😃😄
Teklıfı oleydı zaten hot1 e 1.5 atayım deseydin olurdu kırmazdı seni @Metings1905 😃😄
Kanka odeyenılıyosan versene adama 1k ceksın 😀😀@Metings1905 hayırlı olsun cnm
Ver adama eksik bakiyeyi çekim yapsın
Ödemezse site faturanı ben ödeyecem
Belki kredi kartıyla ödeyecek ön yargılı olma beKanka odeyenılıyosan versene adama 1k ceksın 😀😀
Sence ödermim ödemezmiyim ?Kanka odeyenılıyosan versene adama 1k ceksın 😀😀
Konu odemen degıl olsa sence atmazmıyımSence ödermim ödemezmiyim ?