- 1,049
- 201
- 63
dün noldu kankaParam olsa dünkü olayı biliyorum yemin ederim 500 atarım sana
dün noldu kankaParam olsa dünkü olayı biliyorum yemin ederim 500 atarım sana
Adam 500 lira için hacizlik olacakmış valla sifirim olsa atardimdün noldu kanka
ciddimiAdam 500 lira için hacizlik olacakmış valla sifirim olsa atardim
500 için kim hacize veriyomuşAdam 500 lira için hacizlik olacakmış valla sifirim olsa atardim
Vallaciddimi
Veriyorlar abi siz niye hiçbir şeye inanmiyonuz500 için kim hacize veriyomuş
Eyvallah kardeşim sorun yok teşekkürler hallettim ama şuan birşeyler kazamsam hemen size dağıtırım inanin . Olunca dagitacaksin ki bereketli olsunParam olsa dünkü olayı biliyorum yemin ederim 500 atarım sana
Adam oyuzden rolleri takip eidyorciddimi
İns sen iyi oldaEyvallah kardeşim sorun yok teşekkürler hallettim ama şuan birşeyler kazamsam hemen size dağıtırım inanin . Olunca dagitacaksin ki bereketli olsun
Bir telefon olayı vardı 500 kalmış adi avukat aradı aileni arayacağım dedi bilmem haciz dedi neyse kardeşler kapatalım bu konuyu olaya kupona devamVeriyorlar abi siz niye hiçbir şeye inanmiyonuz
Kardeşim sen adamsın gerçekten . Bu yazıyı yazdın diye değil öncesinde de seni tanıyorum adamsınAdam oyuzden rolleri takip eidyor
@Mesuty201 bu arkadaşa 500 ver bence gerekirse bana verme eğer doğruysa haciz mevzusuVeriyorlar abi siz niye hiçbir şeye inanmiyonuz
EywKardeşim sen adamsın gerçekten . Bu yazıyı yazdın diye değil öncesinde de seni tanıyorum adamsın
teşekkürlerbol sans
Yok halletmiş ama doğruydu@Mesuty201 bu arkadaşa 500 ver bence gerekirse bana verme eğer doğruysa haciz mevzusu
dost gelirse 500 alırsın senBir telefon olayı vardı 500 kalmış adi avukat aradı aileni arayacağım dedi bilmem haciz dedi neyse kardeşler kapatalım bu konuyu olaya kupona devam
Eyvallah kardeşimdost gelirse 500 alırsın sen
geçmiş olsun dostBir telefon olayı vardı 500 kalmış adi avukat aradı aileni arayacağım dedi bilmem haciz dedi neyse kardeşler kapatalım bu konuyu olaya kupona devam