Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Messi: Barcelona'yı Çok Özlüyorum

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
121,477
88,670
113
1762936480296.png

Lionel Messi, İspanyol Sport gazetesineverdiği özel röportajda Barcelona kariyerini, Inter Miami'deki yaşamını ve futbolun son dönemine yaklaşırken hissettiklerini anlattı.

"Ayrılığım İstediğim Gibi Olmadı"

"Barcelona'dan gelen sevgiyi hissetmek olağanüstü" diyen Messi, Katalan kentinde geçirdiği yılların kendisinde hâlâ derin bir nostalji yarattığını söyledi:

"Orada yaşadığımız her şey çok özeldi. Şimdi geriye dönüp baktığımda, o anları belki de o günlerden daha çok değerlendiriyorum. Günlük temponun içinde yaşarken farkına varamıyordum."

Barcelona'dan ayrılışının beklediği gibi olmadığını söyleyen yıldız oyuncu, pandemi döneminde seyircisiz maçlarla veda etmenin kendisini duygusal olarak etkilediğini belirtti:

"Tüm hayatımı orada geçirdim ama ayrılığım istediğim gibi olmadı. Taraftarlarla vedalaşamadım. Yine de o sevginin her zaman süreceğini biliyorum."

Messi, en mutlu anı olarak Pep Guardiola dönemindeki altı kupalı sezonunu ve Luis Enrique yönetimindeki son Şampiyonlar Ligi zaferini hatırladı:

"Hangisi en mutluydu demek zor. Ama o başarılar gerçekten unutulmazdı."

"Barcelona'yı Çok Özlüyoruz"

Son olarak Barcelona taraftarlarına bir mesaj gönderen Messi, dönüş isteğini açıkça dile getirdi:

"Barcelona'yı çok özlüyoruz. Çocuklarım, eşim, hepimiz oradaki hayatımızı konuşuyoruz. Evimiz orada, bir gün dönmek istiyoruz.
Yeni stadyumu görmek çok duygusal olacak. Taraftarların sevgisi için her zaman minnettarım."

Arjantinli yıldız geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Nou Camp stadyumunda bir fotoğrafını paylaşmıştı.​

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,319
1,041
113
Bizde onu özlüyoruz niyeyse

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,668
2,216
113
Evrenin en yetenekli adamı... Gel çocukluk aşkın Galatasaraya jubileni yap

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,093
3,473
113
maradona tarihin en büyük futbolcusu benım ıcın messi 2 olur shevchenko 3 olur öyle gider zevk işi
Maradona bu dönemde sıradan topçu olurdu. Defans bilmezmiz kimse o zaman. Messi tarihin en iyi defanslarıyla oynadı . Pelede daha insanlar yürümeyi daha yeni öğrendiği dönem patladı oyun Bilrn adam yoktu

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,618
3,266
113
Messi neyin nesi