Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Memur Ceza Hakkında

Samet54

54
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,141
656
113
idari lara cezaları sicile işlemez dost. Başbakan bile olsan soruşturma açmazlar çünkü kabahatler kanununa göre ceza yiyorsun yolda yere tükürmekle aynı şey

Asil3342

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,049
201
63
Merhaba arkadaşlar aklıma takıldı da bilgisi olan varmı? Hepimiz kumar oynuyoruz ve bilmediğimiz de birçok oynayan vardır elbet. Kpss hazırlanıyorum memur olabilmek için. Ama geçmişte yaptığımız havaleden falan ceza yedik diyelim 1 tane bu bizim memur olmamıza engel mi veya güvenlik soruşturmasında kalmamıza neden olur mu? Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim. Birde bunun stresini çekecez yoksa terbiyesizim havale yaptık ceza yersek memur olamayız mı diye.
havaleden ceza yemen memuluğa enge değil, ama hesap filan kiralarsan sıkıntı

hümor01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,125
521
113
Merhaba arkadaşlar aklıma takıldı da bilgisi olan varmı? Hepimiz kumar oynuyoruz ve bilmediğimiz de birçok oynayan vardır elbet. Kpss hazırlanıyorum memur olabilmek için. Ama geçmişte yaptığımız havaleden falan ceza yedik diyelim 1 tane bu bizim memur olmamıza engel mi veya güvenlik soruşturmasında kalmamıza neden olur mu? Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim. Birde bunun stresini çekecez yoksa terbiyesizim havale yaptık ceza yersek memur olamayız mı diye.
Ben belediyede çalışıyordum 2021 de 18 bin ceza yedim 2022 de sorustuma açıp işten çıkarttılar tazminat falan alamadım mahkemeye verdim sonuç cikmadi 4 yılda bu yüzden ceza yiyenler işi zor gerçi torpilli olanlar var onlar da oynuyordu gözümün önünde hala devam ediyorlar

jamalhamdi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
245
133
43
Yok adlı arşiv ve sicilde gözükmüyor. Kabahat kanunundan İdari para cezası olarak yansir. Trafik cezasından farkı yok. Ben de yedim sonra atamada sorun olmadı

Gokhandgnc35

Doldur irfo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,302
15,063
113
Benim bi arkadasin kardesi güvenlik isi yapiyordu yasi 20 17 yasinda manitasi vardi kizla whatsapdan konusmalarini resimleri vs annesi bulmis dava acmisti cocuk yargilandi istismardan yaşı küçük diye kiz mahkemede evet sevgilimde gönüllü görüştüm onla desede mahkeme saldi cocugu ama kart yenilemede güvenlik sube cocugun güvenlik kartini iptal etti bazi suclardan beraat bilr etsen arsive takildigin an sıkıntı ama kumar oynayipta sıkıntıya dusen memur görmedim

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,740
2,577
113
Benim bi arkadasin kardesi güvenlik isi yapiyordu yasi 20 17 yasinda manitasi vardi kizla whatsapdan konusmalarini resimleri vs annesi bulmis dava acmisti cocuk yargilandi istismardan yaşı küçük diye kiz mahkemede evet sevgilimde gönüllü görüştüm onla desede mahkeme saldi cocugu ama kart yenilemede güvenlik sube cocugun güvenlik kartini iptal etti bazi suclardan beraat bilr etsen arsive takildigin an sıkıntı ama kumar oynayipta sıkıntıya dusen memur görmedim
Yüz kızartıcı suç senin dediğin 17 yaş olduğu için dava kamu davası olarak bile oluyor şikayet çekse bile. Zaten yüz kızartıcı suç oldu mu sittin sene memur olamıyorsun onu biliyorum

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,282
538
113
nerde asker polis zabıta zart zurt alt seviye memur var hepsinin elinde şeker spin atıyor :D herkes değil ama çoğunluğu zaten bu bataklığın içinde ama yine de işinden olanı görmedim daha

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,891
9,133
113
reis hayata bir kere geliyorum gidipte sabah 8 akşam 5 vaktimi boş boş insanlara heba etmeceğime kod kovalarım daha iyi istediğim zaman uyurum sakal traşımı istediğim zaman olurum vs vs herşey çalışmak değil bu hayatta
Normal olarak boşta kalmayı sevmem ama 50 defa dünyaya gelsem yurdisi iyi bir yere gelme imkanım yoksa 50 defasında da yıllarımı okumakla boşa harcamam bu ülkede ortaokul mezunuyum ama ülkedeki memurların %80i benden düşük maaş alıyor

Gokhandgnc35

Doldur irfo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,302
15,063
113
nerde asker polis zabıta zart zurt alt seviye memur var hepsinin elinde şeker spin atıyor :D herkes değil ama çoğunluğu zaten bu bataklığın içinde ama yine de işinden olanı görmedim daha
Otobuste kadinin biri dede oynuyordu isten cikmis mesaisi bitmis belediye kiyafeti vardi sen düşün ülkenin ozetini para pul oldu çünkü