- 17,737
- 28,588
- 113
Demiiyom biseNe diyon
Demiiyom biseNe diyon
Abi 4 5 kişi var daha çok paraya sıkışan varsa bana verirsen eğer ona ver ben başka zaman elbet oynarımSaolun arkadaslar eksik bırakmadınız burayı bilmiyorum siteden şimdi çekim yapıp isteyen varsa şans parası atabilirim
Helal sana kardeşimAbi 4 5 kişi var daha çok paraya sıkışan varsa bana verirsen eğer ona ver ben başka zaman elbet oynarım
Abi pandemi süreci Allah nasip ederse 20 gün sonra işlerim açılacak 20 gün daha parasız kalacağım ondan sonra zaten param olacak inşallahHelal sana kardeşim
Şuan illaki sitede paraya çok sıkışan vardır tespit edip gönderin paylaşın rabbim sizede verir elbetHelal sana kardeşim
Dost burda kimlere yazmak istiyosan özelden yazıp hesap istersen gönderirsin bu kadar 😂Siteden çekim.vetdim nasıl yapicaz hesaba gelene kadar onu konusalim
Çekim hızı nasıl bu sitenin dostSiteden çekim.vetdim nasıl yapicaz hesaba gelene kadar onu konusalim
Aynen dostum hemde arkadaş zor durumda kalmasınDost burda kimlere yazmak istiyosan özelden yazıp hesap istersen gönderirsin bu kadar 😂
İçinden kim geliyorsa kim hakediyorsa ona ver abiSiteden çekim.vetdim nasıl yapicaz hesaba gelene kadar onu konusalim
Iyi bi site vb te on basar hiç deilse haftalık kayıptan yaptim bunu .vb gibi free bet vermiyiÇekim hızı nasıl bu sitenin dost
Son dakikalar çok iyi oldu abi kazanmanIyi bi site vb te on basar hiç deilse haftalık kayıptan yaptim bunu .vb gibi free bet vermiyi
Deneyelim bi araIyi bi site vb te on basar hiç deilse haftalık kayıptan yaptim bunu .vb gibi free bet vermiyi
Tam özele gelinDeneyelim bi ara
sevindim kayıp bonusla yürümene
TebriklerTam özele gelin
Sağlık olsun dostSağlık olsun