- 2,805
- 580
- 113
Guzel sansin bol olsunla hayır 950 basmısım dk 40 450ye bozması ilginçti bozmadım aslında bozulurdu ama bozmadık bakalım devam edelim
Guzel sansin bol olsunla hayır 950 basmısım dk 40 450ye bozması ilginçti bozmadım aslında bozulurdu ama bozmadık bakalım devam edelim
Next next nextla hayır 950 basmısım dk 40 450ye bozması ilginçti bozmadım aslında bozulurdu ama bozmadık bakalım devam edelim
Gözünü seveyim sakın kupon bozma giderse gitsin benim çok başıma geldi bozduğum zaman geliyor bırak şansın varsa gelir zaten internetim yok Az kaldı o yüzden hızlı bir şekilde buraya yeşillendirelim internet yapmam lazımla hayır 950 basmısım dk 40 450ye bozması ilginçti bozmadım aslında bozulurdu ama bozmadık bakalım devam edelim
Mumbai city 3.ust bak dost @mehmet3131
Bırak şansı varken kendi oynasın yaMumbai city 3.ust bak dost @mehmet3131
tamamlarsak rollü yaparız internetGözünü seveyim sakın kupon bozma giderse gitsin benim çok başıma geldi bozduğum zaman geliyor bırak şansın varsa gelir zaten internetim yok Az kaldı o yüzden hızlı bir şekilde buraya yeşillendirelim internet yapmam lazım
Kur'an'ıma ekran atayım sana 1 GB mı Ne kaldıtamamlarsak rollü yaparız internet
Siraki gelsintamamlarsak rollü yaparız internet
Klasik endonezya hindistan maclari dost dk 43 te oran tamamlamak icin alt alirsin 44 45 de 1.1 olurla hayır 950 basmısım dk 40 450ye bozması ilginçti bozmadım aslında bozulurdu ama bozmadık bakalım devam edelim
Hattın ne muroKur'an'ıma ekran atayım sana 1 GB mı Ne kaldı
Bol şansABD U19 (Kadınlar)
Çek Cumhuriyeti U19 (Kadınlar)
ilk yarı 1.5 üst 2.52 orandan 1900 tl bastık bol şans
Bunada bol sans dostABD U19 (Kadınlar)
Türkcel benimki kontörlü hatlı Yani şey değil faturalı değilHattın ne muro
Bol sansABD U19 (Kadınlar)
Hadi gelsin bu da beABD U19 (Kadınlar)