- 6,152
- 1,562
- 113
Challenge olayı çıktı ya birde bende ona alışamadım maçı çok durduruyorYıllardır nba oynarım ama bu uzun molalara hala alışamadım gitti valla
Challenge olayı çıktı ya birde bende ona alışamadım maçı çok durduruyorYıllardır nba oynarım ama bu uzun molalara hala alışamadım gitti valla
Essege altin semer vur essek hala essekYıllardır nba oynarım ama bu uzun molalara hala alışamadım gitti valla
Puahhahhua 🥸Sacina tukurem
Puhaha yaw burda çok yüzsüz adam var 5 gün ust uste odul at 6 gunu onu es geç hemen dm den yazar bana neden odul yok sanki maaşa bağlamış adami bide hesap soruyor puahaAdam rollden ödül alan roll açması lazım deyip ödül aldı. Herkes roll açtı bi o açmadı cihaz yanımda değil kahvedeyim diyor. Çamaşır makinesiyle falan açıyor galiba rollü
Gecmos olsun makinana bir sey olmasinPuahhahhua 🥸
Saç da kalmadı Sinan yaşlanıyoruz önlerden dökülmeler başladı hafiften
Esek kim dost puahaEssege altin semer vur essek hala essek
Makina değil makine SinancımGecmos olsun makinana bir sey olmasin
Bir nba maci 3.5 4 saat sürüyor ve gerçekten insan dayanamiyor artikChallenge olayı çıktı ya birde bende ona alışamadım maçı çok durduruyor
EvetMakina değil makine Sinancım
Sen başka şeyler diyorsun sanırım ama 😂
Nba nin kendisi ve ona oynayan bizler gffEsek kim dost puaha
Birde her challenge dan sonra maç soğuyor resmen üst oynayınca ayar oluyorumBir nba maci 3.5 4 saat sürüyor ve gerçekten insan dayanamiyor artik
Bundan sonra kendi menfaatimdeyim yutubdan greek kızlarına baktım şimdi bide Meksika turu yaparımPuhaha yaw burda çok yüzsüz adam var 5 gün ust uste odul at 6 gunu onu es geç hemen dm den yazar bana neden odul yok sanki maaşa bağlamış adami bide hesap soruyor puaha
Sinan için düzeltme dost yıllardır yazdik ama para etmedi o adam Türkçeyi yanlış olarak öğrenmiş mazur gör onu puahaMakina değil makine Sinancım
Sen başka şeyler diyorsun sanırım ama 😂