Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Mayko78 / Çerezlik İpragaz Tüpçü

Kupon Miktarı
250
Kupon Oranı
3.38

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,021
96,799
113
Ayikiyorum murom trust wallet olucak binance tr binance global olcak bu en son yazdığım 2 si onaylı hesap olcak banka hesabindan binance tr yükleme yapıcaksin binance tr den dönüştüre tıklayıp trxe ceviriceksin tüm bakiyeyi ordan da binance global hesabına drek gönderip ordanda trust wallet trc tron20 adresine göndereceksin ordanda siteye
Al sat yap dönüştürde komisyon daha yüksek

Mayko78

Farkederse Kahrolayım..💛💙💛💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,432
12,811
113

Mayko78

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,432
12,811
113
Binance var onaylı hesap bir görüntülü görüşme kaldı karı beni deli etti küfür edip yüzüne kapattım
Laaaaan ağa ya 😂😂😂😂😂😂 yav murom senin bu sınırın nolcak böyle niye küfür ediyon karıya dur ben senin işi cozucem

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,553
32,656
113
Laaaaan ağa ya 😂😂😂😂😂😂 yav murom senin bu sınırın nolcak böyle niye küfür ediyon karıya dur ben senin işi cozucem
Ya kimliği çenene tut diyor tutuyorum görüyor Bak net görüyor kimliği görüyor tc'yi görüyor her şeyi görüyor fotoğrafımı görüyor kendimi sen daha ne yapmaya çalışıyorsun namussuz yok Sağa çevir kimliği yok sola çevir kimliği yok olmadı bilmem ne ya Kafayı yedim ya böyle bir şey görmedim ya

Mayko78

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,432
12,811
113
Ya kimliği çenene tut diyor tutuyorum görüyor Bak net görüyor kimliği görüyor tc'yi görüyor her şeyi görüyor fotoğrafımı görüyor kendimi sen daha ne yapmaya çalışıyorsun namussuz yok Sağa çevir kimliği yok sola çevir kimliği yok olmadı bilmem ne ya Kafayı yedim ya böyle bir şey görmedim ya
Can murom onay icin istiyor onu aynen biraz zor ama onu muhakkak yapman lazım kardo