- 63,553
- 32,656
- 113
Dur bir ara denk gelelim de sen bir ara bana kripto gibi böyle bir şey öğretmiştin bunu da öğretirsinSiteden cekerkende trust wallet trc hesabına ordanda binance global hesabına binance globaldanda binance tr hesabına
Dur bir ara denk gelelim de sen bir ara bana kripto gibi böyle bir şey öğretmiştin bunu da öğretirsinSiteden cekerkende trust wallet trc hesabına ordanda binance global hesabına binance globaldanda binance tr hesabına
Al sat yap dönüştürde komisyon daha yüksekAyikiyorum murom trust wallet olucak binance tr binance global olcak bu en son yazdığım 2 si onaylı hesap olcak banka hesabindan binance tr yükleme yapıcaksin binance tr den dönüştüre tıklayıp trxe ceviriceksin tüm bakiyeyi ordan da binance global hesabına drek gönderip ordanda trust wallet trc tron20 adresine göndereceksin ordanda siteye
Tamam canomDur bir ara denk gelelim de sen bir ara bana kripto gibi böyle bir şey öğretmiştin bunu da öğretirsin
Binance var onaylı hesap bir görüntülü görüşme kaldı karı beni deli etti küfür edip yüzüne kapattımAğa binance tr ve binance global onaylı hesabın varmı bu 2 sinde
Allah Allah enişte harbiden toplam siteye atarken 30 40 TL oynuyor he söylediğin iyi oldu enistem sagolasinAl sat yap dönüştürde komisyon daha yüksek
Laaaaan ağa ya 😂😂😂😂😂😂 yav murom senin bu sınırın nolcak böyle niye küfür ediyon karıya dur ben senin işi cozucemBinance var onaylı hesap bir görüntülü görüşme kaldı karı beni deli etti küfür edip yüzüne kapattım
Ya kimliği çenene tut diyor tutuyorum görüyor Bak net görüyor kimliği görüyor tc'yi görüyor her şeyi görüyor fotoğrafımı görüyor kendimi sen daha ne yapmaya çalışıyorsun namussuz yok Sağa çevir kimliği yok sola çevir kimliği yok olmadı bilmem ne ya Kafayı yedim ya böyle bir şey görmedim yaLaaaaan ağa ya 😂😂😂😂😂😂 yav murom senin bu sınırın nolcak böyle niye küfür ediyon karıya dur ben senin işi cozucem
Can murom onay icin istiyor onu aynen biraz zor ama onu muhakkak yapman lazım kardoYa kimliği çenene tut diyor tutuyorum görüyor Bak net görüyor kimliği görüyor tc'yi görüyor her şeyi görüyor fotoğrafımı görüyor kendimi sen daha ne yapmaya çalışıyorsun namussuz yok Sağa çevir kimliği yok sola çevir kimliği yok olmadı bilmem ne ya Kafayı yedim ya böyle bir şey görmedim ya
O yüzden saldım peşini çok zorluyor daraltıyor uğraşamam onunlaCan murom onay icin istiyor onu aynen biraz zor ama onu muhakkak yapman lazım kardo