- 18,420
- 12,806
- 113
Bol şans Mayko bu tüpçü kim ya
Demiroren ayısı muromBol şans Mayko bu tüpçü kim ya
Demirören şu oranlara bak çok düşğk yasalBol şans Mayko bu tüpçü kim ya
Öyle vallaha agaDemirören şu oranlara bak çok düşğk yasal
İzle zaten dost olacagina bak sen 😂😂 3 tane yer 1 tane atmiycagi tutarGöztepe’nin bir golüne yatıp küfür edilir şu kupona ajsjdjdk
Eyv ağacımBol şanslar kardo
Lan Ben de diyorum tüpçü tüpçü diyorlar Ben de diyorum bu ne yaDemiroren ayısı murom
Lan ağa ya 😂😂😂Lan Ben de diyorum tüpçü tüpçü diyorlar Ben de diyorum bu ne ya
Maykom Sen kripto'dan ayıkıyor musun
Ayıkıyorsan seninle bir irtibata geçelim Sen bana bunu bir iyice nokta atışı gösterLan ağa ya 😂😂😂
Ayikiyorum murom trust wallet olucak binance tr binance global olcak bu en son yazdığım 2 si onaylı hesap olcak banka hesabindan binance tr yükleme yapıcaksin binance tr den dönüştüre tıklayıp trxe ceviriceksin tüm bakiyeyi ordan da binance global hesabına drek gönderip ordanda trust wallet trc tron20 adresine göndereceksin ordanda siteyeMaykom Sen kripto'dan ayıkıyor musun
Sağol dostBol sans
Siteden cekerkende trust wallet trc hesabına ordanda binance global hesabına binance globaldanda binance tr hesabınaAyikiyorum murom trust wallet olucak binance tr binance global olcak bu en son yazdığım 2 si onaylı hesap olcak banka hesabindan binance tr yükleme yapıcaksin binance tr den dönüştüre tıklayıp trxe ceviriceksin tüm bakiyeyi ordan da binance global hesabına drek gönderip ordanda trust wallet trc tron20 adresine göndereceksin ordanda siteye
Ya böyle yazınca ayıkmıyorum işte kafam karışıyorAyikiyorum murom trust wallet olucak binance tr binance global olcak bu en son yazdığım 2 si onaylı hesap olcak banka hesabindan binance tr yükleme yapıcaksin binance tr den dönüştüre tıklayıp trxe ceviriceksin tüm bakiyeyi ordan da binance global hesabına drek gönderip ordanda trust wallet trc tron20 adresine göndereceksin ordanda siteye
Ağa binance tr ve binance global onaylı hesabın varmı bu 2 sindeYa böyle yazınca ayıkmıyorum işte kafam karışıyor