Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Mayko78 / Çerezlik İpragaz Tüpçü

Kupon Miktarı
250
Kupon Oranı
3.38

Mayko78

Farkederse Kahrolayım..💛💙💛💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,420
12,806
113

Mayko78

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,420
12,806
113
Maykom Sen kripto'dan ayıkıyor musun
Ayikiyorum murom trust wallet olucak binance tr binance global olcak bu en son yazdığım 2 si onaylı hesap olcak banka hesabindan binance tr yükleme yapıcaksin binance tr den dönüştüre tıklayıp trxe ceviriceksin tüm bakiyeyi ordan da binance global hesabına drek gönderip ordanda trust wallet trc tron20 adresine göndereceksin ordanda siteye

Mayko78

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,420
12,806
113
Ayikiyorum murom trust wallet olucak binance tr binance global olcak bu en son yazdığım 2 si onaylı hesap olcak banka hesabindan binance tr yükleme yapıcaksin binance tr den dönüştüre tıklayıp trxe ceviriceksin tüm bakiyeyi ordan da binance global hesabına drek gönderip ordanda trust wallet trc tron20 adresine göndereceksin ordanda siteye
Siteden cekerkende trust wallet trc hesabına ordanda binance global hesabına binance globaldanda binance tr hesabına

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,282
32,373
113
Ya böyle yazınca ayıkmıyorum işte kafam karışıyor