- 15,623
- 14,486
- 113
Geçmiş olsun reisYedi mis gibi betbuildi.
Ekli dosyayı görüntüle 913061
Şans işi yapacak bişey yok bunlara takılırsak daha çok kaybediyoruz her şey daha terso gidiyor o zamancok yazık wallahi dost baskette tek sayı tek korner tek gol tek bilmem needen yatanları görsen biz bitmisiz yaw
İşin komiği can uzun yazdım ilk sonra dedim onu oyundan alabilir garantiye gideyim can uzun attı çıktı bu atmadan çıktıbizim sokakta bi sigara parasına adam pıçaklıcak suriyeliler var. İstersen yollayalım üstüne
işin komiği değil daha çok keşke dedirtecek olay olmuş ondan dolayı düşündüğümü koyup geçiyorum değiştirmiyorum. Daha fazlasında şans yanında olur umarımİşin komiği can uzun yazdım ilk sonra dedim onu oyundan alabilir garantiye gideyim can uzun attı çıktı bu atmadan çıktı
Aynen en çok o kalıyordu normalde sahada bugün erkenden aldı lavukYazık olmuş erken çıkarmış oyundan
aha dost new york maçına ilk yarı 119.5 alt aldım adamlar ilk per 51 atıyor geldi diye seviniyorum 2. per 71 attılar 3 sayıdan 10k gitti 38 saniye kala 12 sayı cıktıAynen en çok o kalıyordu normalde sahada bugün erkenden aldı lavuk
yav baskette alt adığım an en çöpünün bile içine micheal jordan kaçıyor bir kere alttan kazanamadım anlayamadım gitti 😂aha dost new york maçına ilk yarı 119.5 alt aldım adamlar ilk per 51 atıyor geldi diye seviniyorum 2. per 71 attılar 3 sayıdan 10k gitti 38 saniye kala 12 sayı cıktı![]()
wallahi ilk per 51 cıktı dedim aha won 10k alıyordum 900e knk ilk per 51 atanlar 2.per 71 atıyor son 12 saniye bile 112 flndı 122 cıktı cıldırcamyav baskette alt adığım an en çöpünün bile içine micheal jordan kaçıyor bir kere alttan kazanamadım anlayamadım gitti 😂