- 15,649
- 14,577
- 113
Bol şanslar maximKarılarin maçlara 4.5 üst kombinleyecektim yatırım yapamadım odeon hesaptaki 100u yüksek oranlarda salladım karılar geldi Bolivyalilar turp sıkacak gibi olur da coşarlarsa takip eden 1 dosta roll sallariz.
Ekli dosyayı görüntüle 885661
Bol şanslar dilerim 🙏Karılarin maçlara 4.5 üst kombinleyecektim yatırım yapamadım odeon hesaptaki 100u yüksek oranlarda salladım karılar geldi Bolivyalilar turp sıkacak gibi olur da coşarlarsa takip eden 1 dosta roll sallariz.
Bol sanslarKarılarin maçlara 4.5 üst kombinleyecektim yatırım yapamadım odeon hesaptaki 100u yüksek oranlarda salladım karılar geldi Bolivyalilar turp sıkacak gibi olur da coşarlarsa takip eden 1 dosta roll sallariz.
Bol sanslar dostKarılarin maçlara 4.5 üst kombinleyecektim yatırım yapamadım odeon hesaptaki 100u yüksek oranlarda salladım karılar geldi Bolivyalilar turp sıkacak gibi olur da coşarlarsa takip eden 1 dosta roll sallariz.
Tebrikler kankamGoooooolllll 3 1 sjkssjsj
Orana bak 31:69Karılarin maçlara 4.5 üst kombinleyecektim yatırım yapamadım odeon hesaptaki 100u yüksek oranlarda salladım karılar geldi Bolivyalilar turp sıkacak gibi olur da coşarlarsa takip eden 1 dosta roll sallariz.
Geleceği yokmuş reis vardan iptal ve finish penaltı kaçma vardan iptal bize yine hicran..Geleceği varmış kuponun
Tebrikler dostum